Home Greek News ΕΟΔΥ: ‘Ενα θετικό αποτέλεσμα για IgM ή IgG μπορεί να μην σημαίνει ότι τα τρέχοντα συμπτώματα ενος ασθενούς οφείλονται σε λοίμωξη από τη νόσο COVID-19.

ΕΟΔΥ: ‘Ενα θετικό αποτέλεσμα για IgM ή IgG μπορεί να μην σημαίνει ότι τα τρέχοντα συμπτώματα ενος ασθενούς οφείλονται σε λοίμωξη από τη νόσο COVID-19.

by _
0 comment 137 views

John Kapsimalis

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19 …ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ  …ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΟΛΑ  …ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ…

Στο επίσημο σάιτ του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Eody.gr, στο “ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ” του, λέγει τα εξής

‘Ενα θετικό αποτελεσμα για IgM ή IgG μπορεί να μην σημαίνει ότι τα τρέχοντα συμπτώματα ενος ασθενούς οφείλονται σε λοίμωξη από τη νόσο COVID-19.

Και…

Τι σημαίνει αν το δείγμα είναι θετικό για IgM ή/και IgG αντισώματα κατά του ιού που προκαλεί τη νόσο COVID-19;

Ένα θετικό αποτέλεσμα που προκύπτει από δοκιμασία-εξέταση που πραγματοποιείται με το qSARS-CoV-2 IgG/IgM Rapid Test, δηλώνει ότι ανιχνεύθηκαν αντισώματα κατά του ιού SARS-CoV-2 κι ο ασθενής έχει πιθανόν εκτεθεί στη νόσο COVID-19.

Σημείωσις α’  – Η ανοσοσφαιρίνη G (IgG), ο πιο άφθονος τύπος αντισώματος, βρίσκεται σε όλα τα σωματικά υγρά και προστατεύει από βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις.

Σημείωσις β’ – Η ανοσοσφαιρίνη Μ (IgM), η οποία βρίσκεται κυρίως στο αίμα και το λεμφικό υγρό, είναι το πρώτο αντίσωμα που έχει κατασκευαστεί από τον οργανισμό για την καταπολέμηση μιας νέας λοίμωξης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19 …ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ…

Δημοσιεύτηκε από John Kapsimalis στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr