Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Μεγαλύτερη δικηγόρος στις ΗΠΑ: Έπεσαν οι…ΜΙΖΕΣ για την ένταξη λογισμικού στις μηχανές ψηφοφορίας για την χειραγώγηση του αποτελέσματος των εκλογών!!!

Μεγαλύτερη δικηγόρος στις ΗΠΑ: Έπεσαν οι…ΜΙΖΕΣ για την ένταξη λογισμικού στις μηχανές ψηφοφορίας για την χειραγώγηση του αποτελέσματος των εκλογών!!!

by _
0 comment 269 views

Μεγαλύτερη δικηγόρος στις ΗΠΑ: «Έπεσαν οι…ΜΙΖΕΣ για την ένταξη λογισμικού στις μηχανές ψηφοφορίας για την χειραγώγηση του αποτελέσματος των εκλογών»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Νοεμ. 2020, 16:15, μμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο ΜΠΑΜ!!!: Πειραγμένες υπερ του ΜΠΑΪΝΤΕΝ μηχανές ψηφοφορίας σε…28 πολιτείες!!! Έκλεβαν συνέχεια χιλιάδες ψήφους από τον Τράμπ την νύχτα των εκλογών ανά νομό σε πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ!!!, σας αποκαλύψαμε, σε γενικές γραμμές, το όλο θέμα αυτό. Διαβάστε το όλο!

Εις δε το παρόν άρθρον, υπεισερχόμεθα εις λεπτομέριας σοκαριστικότατας….

Είναι ένα θέμα δημόσιου αρχείου ότι το λογισμικό μηχανών ψηφοφορίας της εταιρείας DOMINION VOTING SYSTEMS χρησιμοποιείται σε συνολικά 300 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και σε συνολικά 2.000 νομούς των ΗΠΑ.

Εάν ένα ελάττωμα σε αυτό το λογισμικό αναπτύσσεται σε μια περιοχή των ΗΠΑ όπου χρησιμοποιείται, αυτό το ίδιο ελάττωμα θα αναπαραχθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπου χρησιμοποιείται επίσης. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο το Τέξας απέρριψε, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, τη χρήση αυτού του λογισμικού! Οι αρχές εκέι είπαν ότι το σύστημα δεν ήταν ασφαλές από δόλιους ή μη εξουσιοδοτημένους χειρισμούς!

Αυτό είναι ενοχλητικό αφού δύο προβλήματα λογισμικού εμφανίστηκαν σε αυτό το ίδιο λογισμικό στις πολιτείες της Γεωργίας και του Μίσιγκαν το βράδυ των εκλογών, 3 Νοεμβρίου 2020.

Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Μεγάλη δικηγόρος του Μάικλ Φλιν: Το λογισμικό που χρησιμοποιήθη για την κλοπή των αμερικανικών εκλογών εδημιουργήθη αρχικά για τον Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα!!!, σας γράψαμε πως η μεγάλη δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ υποσχέθηκε ότι θα «εκθέσει όλους» τους αξιωματούχους που βοήθησαν για να κλαπούν οι εκλογές του 2020 για τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν και ισχυρίζεται ότι ο κατασκευαστής μηχανών ψηφοφορίας Dominion Voting Systems διευκόλυνε την κλοπή.

Διαβάστε και αυτό ΟΛΟ!

Και τώρα επανέρχεται η κα Σίντνεϊ Πάουελ –η οποία είναι αναμφισβήτητα η κορυφαία δικηγόρος της χώρας!— με ακόμη πιο επιβαρυντικά στοιχεία για όλα αυτἄ. Σήμερα, Κυριακή, μίλησε με τον κα Μαρία Μπαρτορόμο από το κανάλιι FOX NEWS , στην εκπομπή της “SUNDAY MORNING FUTURES”, όπου αποκάλυψε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ όσον αφορά την κατάφορα κλοπή των εκλογών από τους Δημοκραστικούς…

  1. Έχει αρκετές αποδείξεις για ΑΠΑΤΗ στις εκλογές για να ξεκινήσει μια μαζική ποινική έρευνα που ενδεχομένως να βάλει ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ και να δώσει τελικά την Προεδρία στον…ΤΡΑΜΠ….
  2. Ο πρώην ναύαρχος Peter Neffenger είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Smartmatic, η οποία είναι μια άλλη εταιρεία μηχανών ψηφοφορίας που εμπλέκεται επίσης στην εκλογική απάτη. Τυχάνει στέλεχος της εκλογικής ομάδας του Joe Biden (Τζό Μπάιντεν) !!!
  3. Η προεδρία του Τζο Μπάιντεν θα είναι ανύπαρκτη επειδή η ομάδα δικηγόρων της Πάουελ είναι έτοιμη να αντιστρέψει τα αποτελέσματα των εκλογών σε πολλές πολιτείες.
  4. Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν κέρδισε με χιλιάδες ψήφους αλλά με εκατομμύρια ψήφους.
  5. Αυτό το λογισμικό σχεδιάστηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Ήξεραν, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ότι ο Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές και έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να το σταματήσουν.
  6. Έχουμε ορκωτές καταθέσεις μαρτύρων αναφορικώς προς το θέμα γιατί το λογισμικό αυτό σχεδιάστηκε αρχικά. Σχεδιάστηκε για να χειραγωγήσει τα αποτελέσματα εκλογών.
  7. Ένας από τους μάρτυρες ενημερώθηκε σχετικά με τη χρήση του λογισμικού από το προσωπικό του και το είδε να χρησιμοποιείται στις εκλογές κι άλλων χωρών. Είπε επίσης  ότι το ίδιο λογισμικό εξήχθη, διεθνώς, με σκοπό το κέρδος από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις εταιρείες μηχανών ψηφοφορίας Smartmatic και Dominion Voting Systems.
  8. Αυτό το ίδιο έγκλημα έχει επαναληφθεί στο παρελθόν στην περίπτωση των εκλογών των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, έγινε κατά τις εκλογές του 2016 στην Καλιφόρνια.
  9. Το ίδιο το εγχειρίδιο αυτού του λογισμικού περιγράφει τον τρόπο διαγραφής ψήφων για έναν υποψήφιο υπέρ ενός άλλου! Είναι μια διαδικασία μεταφοράς και απόθεσης (drag and drop, που χρησιμοποιείται για μετακίνηση αρχείων και φακέλων) όπως σε έναν κανονικό υπολογιστή. Μπορείς να πάρεις ψήφους από τον Τράμπ, ας πούμε, να τις σύρεις σε ξεχωριστό φάκελο και στη συνέχεια να τις διαγράψεις!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΡΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ!!!
  10. Ακόμη και οι…ΜΙΖΕΣ μοιράστηκαν σε πολιτειακούς πολιτικούς ηγέτες για την ένταξη του συγκεκριμένου λογισμού στις μηχανές ψηφοφορίας τους!!! «Συμφώνως προς καταγγέλοντας τας δυσλειτουργίας σχετικώς προς τας εκλογάς, είμεθα ενήμαροι», είπε η Πάουελ, «ότι εδόθησαν σημαντικά χρηματικά ποσά εις συγγενικά πρόσωπα πολιτειακών αξιοματούχων που ηγόρασαν το εν λόγω λογισμικόν!!!» …
  11. «Διερωτώμαι» είπε η Πάουελ «πόσες φορές εχρησιμοποίησε αυτό το λογισμικό η…CIA, σε άλλες χώρες για την χειραγώγηση των εκλογών και εκεί»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και όσον αφορά ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως ακόμη και τας δικάς μας τας εκλογάς τας έχουν ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρον με τίτλον Πρώην διευθυντής της CIA: Οι ΗΠΑ αναμιγνύονται στις εκλογές άλλων χωρών μόνο “για καλό σκοπό”, για περισσότερα.
  12. “Η διευθύντρια της CIA Gina Haspel θα πρέπει να απολυθεί αμέσως!” είπε η Πάουελ οργισμένη!!!
  13. Τόσο το FBI όσο και η CIA έγιναν δέκτες πολλές καταγγελίες για εκλογική απάτη σε διάφορες πολιτείες, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμη!!!
  14. Δημιουργήθηκαν ειδικοί αλγόριθμοι ειδικά για χειραγώγηση ψήφων.
  15. Όποιος θέλει μπορεί να βάλει ένα στικάκι σε μια από τις πολλές μηχανές ψηφορίας αυτές και να την…ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ!!!
  16. Οι μηχανές μπορούν να ελεγχθούν εξ αποστάσεως ακόμη από ανθρώπους από την…ΓΕΡΜΑΝΙΑ και τη ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!!! Μπορούν να κάνουν όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο!!!
  17. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, Ο, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!!

ΔΕΊΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτίες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Ekλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι

————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell,  Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell,  #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr