Home Greek News Ο Ερντογάν ζητάει δύο ανεξάρτητα κράτη στην Κύπρο…

Ο Ερντογάν ζητάει δύο ανεξάρτητα κράτη στην Κύπρο…

by _
0 comment 152 views

 


Ο Ερντογάν ζητάει δύο ανεξάρτητα κράτη στην Κύπρο…

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020, 16:40

Κάτω από καταρρακτώδη βροχόπτωση έφτασε στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το απόγευμα της Κυριακής (15/11). Ο Τούρκος Πρόεδρος συνοδευόταν από τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ και Τούρκους αξιωματούχους.

Ο Τούρκος πρόεδρος έφτασε το μεσημέρι στα κατεχόμενα, ανήμερα της επετείου της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι «δεν είναι δυνατή καμία συνεργασία με τους Έλληνες στην Κύπρο» και πρόσθεσε πως «αυτή χάλασε πρώτα με την ισχύ των όπλων το 1963 και έπειτα με το πραξικόπημα της ελληνικής χούντας το 1974». Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Τουρκίας «μόνο ένας είναι το θύμα στο Κυπριακό» και είναι «οι Τουρκοκύπριοι που είναι στο περιθώριο εδώ και χρόνια και των οποίων τα δικαιώματα έχουν καταπατηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >> https://www.zougla.gr/general/article/erntogan-sta-varosia-i-tourkokipri-to-mono-8ima-sto-kipriako

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr