MEGA ΣΟΚ: Πιάστηκε στα πράσα τον Ιούλιο να εκτυπώνει ψηφοδέλτια για τον…ΜΠΑΪΝΤΕΝ στο προξενείο της στο Χιούστον η ΚΙΝΑ!


MEGA ΣΟΚ: Οι Κινέζοι είχαν πιαστεί στα πράσα να εκτυπώνουν ψηφοδέλτια υπερ του…ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ στο κινεζικό προξενείο του Χιούστον του Τέξας τον περασμένο Ιούλιο για να του εξασφαλίσει την Προεδρία…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το κινεζικό προξενείο του Χιούστον του Τέξας είχε κλείσει νωρίτερα φέτος, στις 24 Ιουλίου 2020,  λόγω υποτιθέμενων “κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων”. Αυτό όμως ήταν μόνο ένα «παραπέτασμα καπνού» που μας είχαν ρίξει τότε τα αριστερόστροφα συστημικά ΜΜΕ.

Τι πραγματικά συνέβη όμως τότε;;;

ΚΙ ΟΜΩΣ, η παραγωγή ψεύτικων, πλαστών επιστολικών ψήφων είναι η πραγματική αιτία που έκλεισε τότε το κινεζικό προξενείο εκείνης της περιοχής των ΗΠΑ!!!  Οι πληροφορίες αναφέρθηκαν από τοπικές αρχές και πολίτες.

Αυτό που εκαίγετο τότε εκεί στο κινεζικό προξενείο ήταν επιστολικές ψήφοι!!! Οι Κινέζοι ήταν στη διαδικασία παραγωγής μερικών από αυτές αφού έλαβαν ένα αντίγραφο μιας πραγματικής επιστολικής ψήφου που χρησιμοποιούσαν ως πρότυπο. Ετοιμάζονταν, δηλαδή, να ωθήσουν τον Τζο Μπάιντεν στην Προεδρία!!! Όταν οι αρχές του Χιούστον εθορβήθηκαν για κάτι που…ΕΚΑΙΓΕΤΟ ή μάλλον….”ΕΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΟ” εκεί στο Προξενείο της Κίνας, έσπευσαν αμέσως στη σκηνή της φωτιάς χωρίς να καταλαβαίνουν πως αυτό που…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καιγόταν εκεί μόνο υλικό του κτιρίου του προξενείου ΔΕΝ ΗΤΑΝ, αλλά…«ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ»…ΨΕΥΤΙΚΑ, ΠΛΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!!!

Οι Κινέζοι, αφού ενημερώθηκαν ότι οι αρχές μετέβαιναν εκεί στο προξενείο τους για να τους κάνουν ΕΛΕΓΧΟ, και αφού χέστηκαν πάνω τους, πήγαν αμέσως να…θάψουν, να…ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!! Αλλά οι αρχές που κατέληξαν τελικά εκεί ήταν οι…ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!…

Κινέζοι πράκτορες που εμπλέκονταν τότε στο ύπουλο σχέδιο παραγωγής πλαστών ψήφων, είχαν προφυλακιστεί.

Αυτές οι πλαστογραφημένες ψήφοι θα μπορούσαν να είχαν εξαπλωθεί σε όλες τις ΗΠΑ -αν δεν τους είχαμε σταματήσει τότε τους Βρωμο-Κινέζους– σε πολιτείες-κλειδιά, και αυτό θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα τις εκλογές να τις «κερδίσει» ο Μπάιντεν. ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε. -ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ–ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΝ…ΜΠΆΝΤΕΝ «ΝΙΚΗ» ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!

Τα ΜΜΕ μας είπαν τότε ότι αυτό είχε να κάνει με την κατασκοπεία, αλλά αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα!!!

Οι Κινέζοι δεν θέλουν ο Τραμπ να είναι πρόεδρος και πάλι για δεύτερη θητεία, λόγω της σκληρής στάσης του σχετικά με την εμπορική ανισορροπία μεταξύ των δύο χωρών και τον ρόλο των Κινέζων στον Κοροναϊό.

Αυτή είναι η πραγματική ιστορία που κανείς δεν θέλει να μάθετε εσείς, ειδικά οι Δημοκρατικοί.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο που είχε φτιάξει ένας πολίτης των ΗΠΑ την επομένην της φωτιάς στις 24 Ιουλ. 2020, με τίτλο Production Of Fake Mail In Ballots Is The Real Reason Chinese Consulate Closed!, όπου μας είχε ενημερώσει για όλα αυτά προειδοποιώντας τότε όλη την Αμερική για τον ύπουλο ρόλο δολιοφθοράς των Κινέζων στις εκλογές υπερ του…ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!! Και το μήνυμά του τότε;;; «Μην επιτρέπετε την επεξεργασία των επιστολικών ψήφων! Ανοίγει την πόρτα για εξαπάτηση και ΝΟΘΕΙΑ!», κάτι το οποίο αναφέρεται…ΣΗΜΕΡΑ, εδώ και μέρες μετά την ημέρων των Εκλογών…!!!!!!!!…..


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία