Home Greek News Το ακούσαμε και αυτό από μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων! «Το μάζεμα της ελιάς συνέβαλε στη διάδοση του κορονοϊού»

Το ακούσαμε και αυτό από μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων! «Το μάζεμα της ελιάς συνέβαλε στη διάδοση του κορονοϊού»

by _
0 comment 121 views

Το ακούσαμε και αυτό από μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων! «Το μάζεμα της ελιάς συνέβαλε στη διάδοση του κορονοϊού»

13 Νοεμβρίου 2020


Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου υποστήριξε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορονοϊό πως το μάζεμα της ελιάς συνέβαλε στη διάδοση του κορωνοϊού.​

Κύρια χαρακτηριστικά της επιδημίας του κορωνοϊού είναι η μεγάλη διασπορά σε όλη τη χώρα και η αύξηση των κρουσμάτων σε περιοχές που δεν μας είχαν απασχολήσει έως τώρα, επισήμανε η κ. Παπαευαγγέλου και εξήγησε ότι πιθανά η έξαρση σε αυτές τις περιοχές να σχετίζεται με την συγκομιδή της ελιάς.

Ενδεικτικά η κα. Παπαευαγγέλου ανέφερε τη Φωκίδα με 18 νέα κρούσματα και τη Μεσσηνία με 16 μολύνσεις, που αποτελούσαν περιοχές που δεν είχαν απασχολήσει την επιτροπή των ειδικών για τον κορονοϊό.

Πηγή: Pronews.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr