Home ΗΠΑ Πήρε και τη Βόρεια Καρολίνα ο Τράμπ! Διέγραψαν 2,7 εκατομμύρια ψήφους γι ‘αυτόν σε εθνικό επίπεδο! Διεξάγει νομική/δικαστική μάχη εναντίον του Μπάιντεν και των Δημοκρατικών σε αρκετές πολιτείες!

Πήρε και τη Βόρεια Καρολίνα ο Τράμπ! Διέγραψαν 2,7 εκατομμύρια ψήφους γι ‘αυτόν σε εθνικό επίπεδο! Διεξάγει νομική/δικαστική μάχη εναντίον του Μπάιντεν και των Δημοκρατικών σε αρκετές πολιτείες!

by _
0 comment 118 views

Πήρε και τη Βόρεια Καρολίνα ο Τράμπ! Διεξάγει νομική/δικαστική μάχη εναντίον του Μπάιντεν και των Δημοκρατικών σε αρκετές πολιτείες!


Ο Τραμπ προβλέπεται ότι θα κερδίσει τη Βόρεια Καρολίνα

Ο Τραμπ προβλέπεται ότι θα κερδίσει και τη Βόρεια Καρολίνα. Ο Τραμπ προσθέτει στην εκστρατεία του 15 ψήφους από το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων της Βόρειας Καρολίνας.
Το Associated Press έκανε την πρόβλεψη την Παρασκευή το απόγευμα. Ο Τραμπ προσθέτει 15 ψήφους των Εκλεκτόρων του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων των πολιτειών των ΗΠΑ από τη Βόρεια Καρολίνα. Αυτή η πρόβλεψη ανεβάζει τον αριθμό εκλεκτόρων του Τραμπ σε 232.
Υποτίθεται ότι ο Μπάιντεν έχει μαζέψει μέχρι τώρα 290 αλλά όλα αυτά είναι ΨΕΜΑΤΑ των περισσοτερών συστημικων ΜΜΕ. ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ.
Εν τω μεταξύ, η Γεωργία εξακολουθεί να καταμετρά ψήφους. Η διαφορά εκεί είναι πολύ λεπτή.
Το Peach State (δηλ.,, Η Πολιτεία του Ροδακινιού) ξεκίνησε μια εκ νέου καταμέτρηση των ψήφων, με το χέρι, αφού ο Μπάιντεν ηγείτο με περιθώριο μόλις πάνω από 14.000.
Ο πρόεδρος συνεχίζει να αμφισβητεί τα αποτελέσματα. Περιμένει, ωστόσο, αγωγές, που θα διεξαχθούν στην Πενσυλβάνια, τη Νεβάδα, την Αριζόνα, το Μίσιγκαν και τη Γεωργία, για νοθεία στις κάλπες. Η ομάδα του Τραμπ ισχυρίζεται μαζική νοθεία ψήφων και ότι οι Ρεπουμπλικάνοι αποκλείστηκαν από το να παρακολουθούν την καταμέτρηση των ψήφων σε αρμετές πολιτείες. Ο Τραμπ την Πέμπτη ισχυρίστηκε ότι οι “Dominion Voting Services” “διέγραψαν” 2,7 εκατομμύρια ψήφους γι ‘αυτόν σε εθνικό επίπεδο. Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-σοκ: Πειραγμένες υπερ του ΜΠΑΪΝΤΕΝ μηχανές ψηφοφορίας σε συνολικά…28 πολιτείες!!! Έκλεψαν χιλιάδες ψήφους από τον Τράμπ ανά νομό!!! για περισσότερα επ᾽αυτού.

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ του Προέδρου Τράμπ στο Twitter…

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ 221.000 ΨΗΦΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ! 941.000 ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ! ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ ΔΟΜΙΝΩΝ (DOMINION VOTING SYSTEMS) ΑΛΛΑΞΑΝ 435.000 ΨΗΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!
Η Γενική Διοίκηση Υπηρεσιών (GSA) δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τη νίκη του Μπάιντεν, αποκρατώντας εκατομμύρια μεταβατικά κονδύλια, απαγορεύοντας στους υπαλλήλους του Μπάιντεν να αρχίσουν να αξιολογούν τις λειτουργίες της ομοσπονδιακής κυβερνήσεως. Ο ρόλος του Μπάιντεν στις διαβαθμισμένες ενημερώσεις των υπηρεσιών των μυστικών πληροφοριών θα μπλοκαριστεί επίσης έως ότου παρέμβει η GSA. Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο ΜΠΟΥΜ!!!: Ο επικεφαλής της διοίκησης γενικών υπηρεσιών αρνείται να πραγματοποιήσει τη μεταφορά εξουσίας στον Τζο Μπάιντεν!!! για περισσότερα πάνω σε αυτό.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr