Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αποκάλυψη-σοκ: Πειραγμένες υπερ του ΜΠΑΪΝΤΕΝ μηχανές ψηφοφορίας σε συνολικά…28 πολιτείες!!! Έκλεψαν χιλιάδες ψήφους από τον Τράμπ ανά νομό!!!

Αποκάλυψη-σοκ: Πειραγμένες υπερ του ΜΠΑΪΝΤΕΝ μηχανές ψηφοφορίας σε συνολικά…28 πολιτείες!!! Έκλεψαν χιλιάδες ψήφους από τον Τράμπ ανά νομό!!!

by _
0 comment 269 views

ΜΠΑΜ!!!: Πειραγμένες υπερ του ΜΠΑΪΝΤΕΝ μηχανές ψηφοφορίας σε…28 πολιτείες!!! Έκλεβαν συνέχεια χιλιάδες ψήφους από τον Τράμπ την νύχτα των εκλογών ανά νομό σε πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Νοεμ. 2020, 18:47 μμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα από τον μεγάλο δημοσιογράφο του καναλιού FOX NEWS Lou Dobbs στη εκπομπή του “Lou Dobbs Tonight”, μαθαίνουμε τα εξής αδιανόητα για την τεραστίων διαστάσων και εκτάσεων νοθείαν που έγινε στις κάλπες, κατά τη διάρκεια των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, από τους…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ….

Οι δυσλειτουργίες του λογισμικού που χρησιμοποιήθηκε στις μηχανές ψηφοφορίας κατά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2020 δεν ήταν, στην πραγματικότητα, «δυσλειτουργίες», αλλά ήταν αποτέλεσμα εσκεμμένα σχεδιασμένων λειτουργιών που δημιουργήθηκαν κρυφά εντός του λογισμικού για να χειραγωγήσει τον αριθμό των ψήφων υπέρ του…Joe Biden (Τζό Μπάιντεν) αντι για τον Donald Trump (Ντόναλντ Τράμπ)!!!
Αυτό δεν συνέβη μόνο σε λίγες πολιτείες αλλά σε….28 πολιτίες συνολικά!!!

Το όνομα της εταιρείας που δημιούργησε το εν λόγω λογισμικό λέγεται Dominion Voting Systems. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ψηφοφορίας στις ΗΠΑ.  Εκτός από τις 28 πολιτείες των ΗΠΑ που εξυπηρετεί, η εταιρεία εξυπηρετεί επίσης 9 από τις 20 κορυφαίες κομητείες (νομούς) των ΗΠΑ.

Π.χ., σε ένα μεγάλο νομό της πολιτείας του Μίσιγκαν, δόθηκαν χιλιάδες ψήφοι στον Joe Biden, καθιστώντας τον έτσι τον «νικητή» εκεί. Ωστόσο, αφού ανακαλύφθηκε δυσλειτουργία στο λογισμικό και στη συνέχεια διορθώθηκε, ο νομός απονεμήθηκε τότε στον…Ντόναλντ Τραμπ!!!
Δεδομένων πάντων τούτων, ίσως αυτό εννοούσε ο Τζο ο…ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ότι είπε πριν 2 μήνες…

«Κάναμε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία.»

ΛΕΤΕ!!!! Και για περισσότερα επ ‘αυτού, διαβάστε και το άρθρο με τίτλο Βίντεο-ντοκουμέντο: Ομολογία από το «χαμένο» μυαλό του Τ.Μπάιντεν: «Κάναμε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία» για περισσότερα.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και…ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΞΤΕ…!!!!!!!!!!!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr