Μετά από 47 χρόνια μπήκαν στο Πολυτεχνείο δυνάμεις ασφαλείας για… πανό κατά των απαγορεύσεων του κορωνοϊού!


Μετά από 47 χρόνια μπήκαν στο Πολυτεχνείο δυνάμεις ασφαλείας για… πανό κατά των απαγορεύσεων του κορωνοϊού!


Μετά από 47 χρόνια και χιλιάδες ποινικά αδικήματα που έχουν διαπραχθεί στο εσωτερικό του Πολυτεχνείου -με εξαίρεση τον εμπρησμό του το 1991- οι δυνάμεις ασφαλείας μπήκαν στο κτίριο για να κατεβάσουν… ένα πανό που έγραφε «Δεν υπάρχει ζωή και υγεία χωρίς ελευθερία».

Ακόμα και το 1991 που κάηκε μεγάλο μέρος της Σχολής, είχαν εισέλθει «κατόπιν εορτής», όπως δείχνει το βίντεο που ακολουθεί, ενώ από το 1973 και μετά, ουδέποτε μπήκαν μέσα.

Σήμερα 50 φοιτητές που διαμαρτύρονταν για τις κυβερνητικές απαγορεύσεις και την υποχρεωτική μασκοφορία, δέχθηκε την επίθεση των ΜΑΤ στις 15:30 και το κτίριο εκκενώθηκε, ενώ έγιναν και δεκάδες προσαγωγές. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., έχουν προσαχθεί 68 άτομα τα οποία έχουν ήδη οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι χθες περίπου 50 φοιτητές «πρόλαβαν» την ΕΛΑΣ, που σχεδίαζε να «σφραγίσει» το κτίριο για να αποτρέψει τυχόν κατάληψή του, εισήλθαν σε αυτό και ανήρτησαν το πανό.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/934062_epemvasi-ton-mat-sto-polytehneio-ekkenothike-ktirio-eginan


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from pronews

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.pronews.gr/amyna-asfaleia...