Home ΗΠΑ Δημοκρατικοί: Στήνουν αιμοσταγή και μισάνθρωπη παγκόσμια χούντα για να μην πάνε φυλακή!

Δημοκρατικοί: Στήνουν αιμοσταγή και μισάνθρωπη παγκόσμια χούντα για να μην πάνε φυλακή!

by _
0 comment 160 views

Δημοκρατικοί: Στήνουν αιμοσταγή και μισάνθρωπη παγκόσμια χούντα για να μην πάνε φυλακή!


Στη χθεσινή εκπομπή του Σον Χάνιτι στο Fox, μεταφέρθηκε η είδηση ότι το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν, ετοιμάζεται να καθιερώσει μόνιμα την επιστολική ψήφο, λόγω του κορωνοϊού! Πως λοιπόν ξέρουν ότι μετά από 4 χρόνια θα υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος του κορωνοϊού; Είναι δηλαδή, άχρηστο το εμβόλιο που ετοιμάζουν οι εταιρείες; Ποιος ο λόγος τότε, να εμβολιαστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, εάν δεν πρόκειται να καταπολεμηθεί ουσιαστικά ο κορωνοϊός; Ο Fauci, αυτός ο ελεεινός τύπος, είπε ότι ακόμα και αν βγει το εμβόλιο, δε θα ξεμπλέξουμε εύκολα από τον Covid τα προσεχή χρόνια.

Για να γίνει πλήρως κατανοητό μέχρι και τον τελευταίο αναγνώστη τι συμβαίνει. ΟΙ Κινέζοι, εξαπέλυσαν τον ιό από το εργαστήριο σε συνεργασία με τον ΠΟΥ και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, με σκοπό να χτυπήσουν τα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης Τραμπ και να κλειδώσουν τους πολίτες μέσα στα σπίτια τους, ώστε οι εκλογές, να διεξαχθούν με επιστολική ψήφο, για να μπορέσει να γίνει νοθεία του κερατά και να κερδίσουν τις εκλογές. Όπως ακριβώς, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έρχονται σήμερα στην επιφάνεια, μας αποδεικνύουν.

Δεν έτυχε ο κορωνοϊός, πέτυχε! Έχουμε λοιπόν, μία ομάδα σαλταρισμένων, ανώμαλων και διεφθαρμένων τύπων, που θα κάνουν το εξής στο μέλλον, εάν τα δικαστήρια υποκύψουν στις πιέσεις του παρακράτους και κατοχυρώσουν τις εκλογές στο Μπάιντεν. Όπως ακριβώς σας τα γράφουμε, έτσι ακριβώς και θα γίνουν, οπότε, κρατήστε αυτό το άρθρο στο αρχείο σας για μελλοντική χρήση. Θα χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό και νέες μεταλλάξεις του που θα εμφανιστούν στο μέλλον από τα κινεζικά εργαστήρια, για να κλειδώνουν τον κόσμο μέσα και να τον έχουν εξαρτημένο από επιδοματικές πολιτικές. Ταυτόχρονα, όσο θα τον έχουν κλειδωμένο μέσα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στη χούντα τους, τύπισσες σαν την Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ, θα επιβάλλουν δρακόντιους νόμους για την «κλιματική αλλαγή», που συμπεριλαμβάνουν την αφαίρεση του βοδινού κρέατος από τη διατροφή των πολιτών, διότι, όπως μας έχουν ήδη πει επανειλημμένα, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΚΑΙ, τα κόπρανα και οι πορδές των αγελάδων, παράγουν αέρια που αυξάνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Θα έχουν πλήρως ανοιχτά τα σύνορα, όπως εξαγγέλουν από τώρα, ώστε οι χώρες να αλωθούν από Μουσουλμάνους μετανάστες. Δεν είναι εικασίες αυτά που λέμε, αλλά επίσημες εξαγγελίες της wanna be «κυβέρνησης» του Τζο Μπάιντεν.

Τέρμα λοιπόν, οι Δημοκρατικές εκλογές. Οι κυβερνήσεις, θα καθορίζονται από το λογισμικό των κομπιούτερ και από την επιστολική ψήφο, που αυτοί θα εμφανίζουν στις ποσότητες που θέλουν στα εκλογικά κέντρα. Τέρμα στη διάκριση των εξουσιών και την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία. Όλοι οι πολιτικοί και όλες οι κυβερνήσεις, θα υπακούν σε έναν καταστατικό χάρτη ενεργειών, που θα έχει υπαγορεύσει ο Σόρος, ο Γκέιτς, ο Ζούκεμπεργκ και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Είναι πολύ απλό το κόλπο των Κινέζων. Θα διαλύσουν τη Δύση εκ των έσω και θα παραμείνουν αυτοί, ως η μοναδική υπερδύναμη. Την ώρα που εμείς, θα παίρνουμε τα όπλα για να προστατέψουμε την ελευθερία μας, τα Συνταγματικά μας δικαιώματα, τη χώρα μας και τον τρόπο ζωής μας, από τους νοσηρούς παλιανθρώπους που θέλουν να κυβερνήσουν αιωνίως σε όλα τα δυτικά έθνη, αυτοί, θα αυξάνουν τον πλούτο τους και την στρατιωτική τους δύναμη .

Πρώην στελέχη του Facebook και της Google, όπως μας ανακοίνωσε ο Μπάιντεν, θα έχουν κυβερνητικά αξιώματα και θέσεις κλειδιά. Ξεχάστε την ελευθερία του λόγου, της έκφρασης και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Αφού το έκαναν επανειλημμένα σε έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ, δε θα κωλώσουν να το κάνουν στον Μήτσο και τη Χρυσούλα από το Παγκράτι.

Αυτά, που μόλις σας περιγράψαμε, είναι μόνο η αρχή ενός άρρωστου σχεδιασμού, που έχουν για το μέλλον της ανθρωπότητας.  Θα οδηγήσουν τις κοινωνίες, ώστε να εξεγερθούν ενόπλως, διότι δε θα τους έχει μείνει άλλη επιλογή. Όταν καταργούν τη Δημοκρατία, έτσι, επειδή το γουστάρουν, η μόνη λύση που απομένει, είναι η ένοπλη πάλη. Υπάρχουν έντιμοι και μετριοπαθείς άνθρωποι μέσα στο Δημοκρατικό κόμμα, που βλέπουν και εκείνοι τον όλεθρο που πάει να φέρει η ακραία ομάδα που κατέχει τα ηνία μέσα στο κόμμα τους και ανησυχούν βαθύτατα και οι ίδιοι για το μέλλον των ΗΠΑ και του Δυτικού κόσμου. Δεν είναι όλοι τσογλάνια και διεφθαρμένοι στο Δημοκρατικό κόμμα. Υπάρχουν πολλοί, που είναι αξιοπρεπείς πολιτικοί, με δομημένη εθνική συνείδηση.

Η παγκόσμια συμμορία, τα παίζει όλα για όλα. Ή θα κερδίσουν τις εκλογές, καταστρέφοντας κάθε ιδέα νομιμότητας και Δημοκρατίας στον νεωτερικό κόσμο ή θα πάνε στη φυλακή, από τις υποθέσεις που έχει στα χέρια του το FBI και η κυβέρνηση Τραμπ. Είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις διαφθοράς και κατασκοπείας, που θα στείλουν όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, όλη την ηγεσία του Δημοκρατικού κόμματος στη φυλακή.

Μία διεφθαρμένη δράκα ανθρώπων, μία ανώμαλη κλίκα, μία σάπια άρχουσα τάξη, καταστρέφει τη χώρα της και τον πλανήτη, επειδή δε θέλει να πάει φυλακή και επειδή δε θέλει να βγάλει το χέρι της από το μέλι, στο οποίο το έχει χώσει τις τελευταίες δεκαετίες.

Είναι τέτοια η αγριότητα που αντιλαμβάνονται ότι έρχεται σε κοινωνικό, πολιτικό, θεσμικό και γεωπολιτικό επίπεδο, που για πρώτη φορά, εγώ τουλάχιστον, παρατηρώ, σε μαζικό επίπεδο, Αμερικανοί δημοσιογράφοι και εκδότες, να κάνουν δημόσιες επικλήσεις στο Θεό, να βοηθήσει την ανθρωπότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή! Είναι μοναδικό και αξιοσημείωτο το φαινόμενο αυτό, στον Αμερικανικό Τύπο και εν γένει στην κοινωνία. Η επίκληση του Θεού, μπροστά στην αδυναμία των κοινωνιών και των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας, να προστατέψουν τη Δημοκρατία από μία συμμορία, με βαθύτατα ψυχικά νοσήματα, αλλά με μεγάλη οικονομική δύναμη, που θέλει να άρχει επί των ανθρώπων, είναι συγκλονιστική, υπό την έννοια του τρόπου που αντιλαμβάνεται η κοινωνία το μέγεθος του κακού, που βρίσκεται πλέον, εντός των τειχών της!

ΠΗΓΗ >> https://theflagreport.com/dimokratikoi-stinoun-aimostagi-kai-misanthropi-pagkosmia-chounta-gia-na-min-pane-fylaki/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr