Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΒΟΜΒΑ: Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής των ΗΠΑ: «Αυτές οι εκλογές είναι παράνομες»

ΒΟΜΒΑ: Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής των ΗΠΑ: «Αυτές οι εκλογές είναι παράνομες»

by _
0 comment 71 views

ΒΟΜΒΑ: Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής των ΗΠΑ: «Αυτές οι εκλογές είναι παράνομες»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Νοεμ. 2020, 9:40 πμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εχθές σας γράψαμε το αποκλειστικό μας άρθρο ΜΠΟΥΜ!!!: Ο επικεφαλής της διοίκησης γενικών υπηρεσιών αρνείται να πραγματοποιήσει τη μεταφορά εξουσίας στον Τζο Μπάιντεν!!! όπου μαθαίνουμε προς μεγάλην έκπληξίν μας ότι ο επικεφαλής της Διοίκησης Γενικών Υπηρεσιών (General Services Administration, GSA) απορρίπτει αιτήματα από τον Joe Biden για την επίσημη έναρξη της διαδικασίας μετάβασης εξουσίας, λέγοντας ότι ο νικητής δεν έχει ακόμη καθοριστεί!!! Διαβάστε το ολο!!!…

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι έρχεται τώρα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής ο οποίος τοποθετήθκε επίσημα για αυτό το θέμα, περι της νοθείας των εκλογών, με μια ανακοίνωση με βόμβα, δηλώνοντας ότι απ, ό,τι έχει δει στην Πενσυλβανία και σύμφωνα με αναφορές που λαμβάνει από αλλού στη χώρα, οι εκλογές αυτές είναι παράνομες.

Είναι πραγματικά εκρηκτικά νέα. Ο ανώτερος προϊστάμενος όλων των εκλογικών αξιωματούχων, Trey Trainor, επιβεβαίωσε ότι κατά την επαγγελματική του άποψη, «δεν υπήρξε διαφάνεια στις εκλογές» και «αυτές οι εκλογές είναι παράνομες».

Έριξε τη “βόμβα” στα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της συνεντεύξεως που παραχώρησε στο Newsmax όταν έκανε την ανακοίνωση ότι πιστεύει «ότι υπάρχει νοθεία που λαμβάνει χώρα σε αυτά τα μέρη».

Δεν υπάρχει κανένας νόμιμος λόγος για να μην επιτρέπεται στους παρατηρητές να έχουν πρόσβαση στις αίθουσες όπου διεξάγεται η καταμέτρησις των ψήφων. Η καταμέτρησις, στην πραγματικότητα, των ψήφων [που γίνεται αυτές της μέρες] πρέπει να είναι «παράνομη». Αυτή η ανακοίνωσις δεν προέρχεται από τον οποιονδήποτε. Ο κος Trey Trainor δεν είναι απλώς αξιωματούχος των πολιτειακών εκλογών, είναι ομοσπονδιακός.

Και επιπλέον, είναι ο επικεφαλής ολόκληρης της επιτροπής. Σε αντίθεση με τα αριστερά μέσα μαζικής ενημέρωσης που βιάστηκαν να ανακηρύξουν «νικήτή» τον Μπάιντεν και να δώσουν τις εκλογές στους Δημοκρατικούς, κάτι ξέρει  για τις εκλογές κι ο Trainor.

Απαντώτας στις πληροφορίες ότι δεν επιτρέπεται στους παρατηρητές της εκστραστείας Τράμπ  να παρακολουθούν από κοντά την καταμέτρηση των ψήφων σε πολιτείες όπως η Πενσυλβάνια, ο κος Trainor είπε «Όλο το πολιτικό μας σύστημα βασίζεται στη διαφάνεια για την αποφυγή της διαφθοράς», επιμένει ο Trainor. «Ο κρατικός νόμος επιτρέπει σε αυτούς τους παρατηρητές να βρίσκονται εκεί. Εάν δεν τηρείται ο νόμος, τότε αυτές οι εκλογές είναι «παράνομες». »

Ο πρόεδρος Trainor διορίστηκε από τον Τράμπ κι είναι από το Τέξας. Αυτό που ισχυρίζεται ο Τραμπ είναι «πολύ έγκυροι ισχυρισμοί», συμφωνεί, οι οποίοι πρέπει να «εξεταστούν πλήρως» από το δικαστικό σύστημα. Προβλέπει ότι οι κατηγορίες είναι αρκετά σοβαρές για να «καταλήξουν στο Ανώτατο Δικαστήριο».


-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/federal-election-commission-chairman-drops-bombshell-this-election-is-illegitimate/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr