ΜΠΟΥΜ!!!: Ο επικεφαλής της διοίκησης γενικών υπηρεσιών αρνείται να πραγματοποιήσει τη μεταφορά εξουσίας στον Τζο Μπάιντεν!!!


ΒΟΜΒΑ: Ο επικεφαλής της διοίκησης γενικών υπηρεσιών αρνείται να πραγματοποιήσει τη μεταφορά εξουσίας στο Μπάιντεν!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο επικεφαλής της Διοίκησης Γενικών Υπηρεσιών (General Services Administration, GSA) απορρίπτει αιτήματα από τον Joe Biden για την επίσημη έναρξη της διαδικασίας μετάβασης εξουσίας, λέγοντας ότι ο νικητής δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Η υπηρεσία είναι επιφορτισμένη με τη διαδικασία μεταβίβασης εξουσίας σε μια νέα διοίκηση, αλλά ένας εκπρόσωπος είπε τη Δευτέρα ότι «η GSA και ο διαχειριστής της θα συνεχίσουν να συμμορφώνονται και να πληρούν όλες τις απαιτήσεις του νόμου» σύμφωνα με την εφημερίδα ‘The Epoch Times’.

Σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία, η διορισμένη από τον Τραμπ επικεφαλής της GSA Emily W. Murphy δεν θα ξεκινήσει τη μετάβαση έως ότου «καθοριστεί ο νικητής, βάσει της διαδικασίας που ορίζεται στο Σύνταγμα».

Η καθυστέρηση κοστίζει την πρόσβαση της ομάδας του Joe Biden σε εκατομμύρια σε ομοσπονδιακές χρηματοδοτήσεις και την ικανότητα να συναντηθεί με αξιωματούχους των υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών και άλλων υπηρεσιών.

Το μεγάλο σάιτ News Max αναφέρει: Τα ΜΜΕ ανακήξυραν τον Μπάινταν νικητή των εκλογών το Σάββατο, αλλά ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να συναινέσει, ισχυριζόμενος ότι οι έγιναν εκλογικές παρατυπίες σε αρκετές πολιτείες. Η νομική του ομάδα κατέθεσε αγωγές σε πέντε πολιτείες, ορισμένες στις οποίες συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων.

Το Newsmax δεν ανακήρυξε κανένα νικητή του εκλογικού αγώνα, αλλά περιμένει την εκκίνηση της νομικής διαδικασίας για την επίλυση του ζητήματος.

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία αναγνωρίζει συνήθως έναν υποψήφιο για την προεδρία όταν καταστεί σαφές ποιος κέρδισε τις εκλογές, είπε ένας αξιωματούχος σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η μεταβατική ομάδα της κρατικής υπηρεσίας μπορεί να λάβει νομικά μέτρα.

Η άρνηση της GSA να ξεκινήσει την επίσημη μετάβαση εμποδίζει την ομάδα του Μπάιντεν να λαμβάνει έξοδα ταξιδιού και μισθούς.


-Πηγή >> https://newspunch.com/head-of-the-general-services-administration-delays-transfer-of-power-to-biden/


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from newsmax

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.newsmax.com/politics/trans...