Home Greek News Ο ΕΛΛΗΝ Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ξεφορτώθηκε το 62% των μετοχών του στην εταιρεία άμα τη ανακοινώσει για το εμβόλιο COVID!!!

Ο ΕΛΛΗΝ Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ξεφορτώθηκε το 62% των μετοχών του στην εταιρεία άμα τη ανακοινώσει για το εμβόλιο COVID!!!

by _
0 comment 180 views

Ο ΕΛΛΗΝ Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ξεφορτώθηκε το 62% των μετοχών του στην εταιρεία άμα τη ανακοινώσει για το εμβόλιο COVID!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Έχουμε ακούσει ότι ο ακόλουθος Δ.Σ. της Pfizer είναι Ελληνο-ΕΒΡΑΙΟΣ από την Θεσσαλονίκη. Ισχύει αυτό;;; ΠΑΝΤΩΣ και σύμφωνα με το μεγάλο χρηματοοικονομικό σάιτ ειδήσεων zerohedge.com

Τη Δευτέρα, οι μετοχές της Pfizer αυξήθηκαν κατά 16% μετά από μια ανοδική δήλωση σχετικά με το πειραματικό εμβόλιο COVID-19 της εταιρείας που έδειξε αποτελεσματικότητα κάτα 90% στα προκαταρκτικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, την Τρίτη, σύμφωνα με κατάθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράςτων ΗΠΑ (Securities and Exchange Commission ή, απλά, SEC), ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla (Άλμπερτ Μπουρλά) πούλησε το 62% των μετοχών του.

Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα….

Η κατάθεση του έντυπου SEC 4 έδειξε ότι ο Bourla πούλησε 132.508 μετοχές με μέση τιμή 41,94 $ ανά μετοχήν, που ισοδυναμεί με 5,6 εκατομμύρια δολάρια – σχεδόν στην κορυφή των 52 εβδομάδων.

Η πώληση του Bourla πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τον Κανόνα 10b5-1, που θεσπίστηκε από την SEC, επιτρέποντας στους εταιρικούς χρηματιστές, που κατέχουν πληροφορίες εκ των έσω, να πουλήσουν έναν προκαθορισμένο αριθμό μετοχών σε προκαθορισμένο χρόνο. Ένας εκπρόσωπος της Pfizer είπε στην Axios ότι το προκαθορισμένο εμπορικό σχέδιο του CEO είχε δημιουργηθεί τον Αύγουστο.

Παρά το γεγονός ότι η πώληση είναι απολύτως νόμιμη σύμφωνα με τον κανόνα 10b5-1 για να αποφευχθούν οι κατηγορίες για εκµετάλλευση εµπιστευτικών πληροφοριών, τα οπτικά (δηλαδή, ο τρόπος με τον οποίο το κοινό αντιλαμβάνεται ένα γεγονός ή μια πορεία δράσης) δεν είναι τέλεια για τον Bourla, ο οποίος κατάφερε ακόμη και να καταγράψει top-tick στο υψηλότερο των 52-εβδομάδων κατά την πώληση την ημέρα της κυκλοφορίας της συγκεκριμένης ειδήσεως. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει τα αποτελέσματα της δοκιμής εμβολίων μήνες νωρίτερα. Και ενώ όλα αυτά έχουν βγεί λίγες μέρες μετά από τις κρίσιμες εκλογές των ΗΠΑ, ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτό ήταν το έναυσμα. (Το «tick» σημαίνει το ελάχιστο ποσό με το οποίο η τιμή μιας μετοχής μπορεί να κινηθεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω)

Πηγή >> https://www.zerohedge.com/markets/pfizers-ceo-dumps-60-his-stock-covid-vaccine-announcement

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr