Home ΗΠΑ Μεγάλος πολιτικός αναλυτής: Τράμπ 305 – Μπάιντεν 233. Οι γερουσίες των πολιτιών των ΗΠΑ θα βγάλουν τον Τραμπ πρόεδρο για δεύτερη φορά.

Μεγάλος πολιτικός αναλυτής: Τράμπ 305 – Μπάιντεν 233. Οι γερουσίες των πολιτιών των ΗΠΑ θα βγάλουν τον Τραμπ πρόεδρο για δεύτερη φορά.

by _
0 comment 167 views

Μεγάλος πολιτικός αναλυτής: Τράμπ 305 – Μπάιντεν 233. Οι γερουσίες των πολιτιών των ΗΠΑ θα βγάλουν τον Τραμπ πρόεδρο για δεύτερη φορά.

10 Νοεμ. 2020


Οι Εκλέκτορες των Κολλεγίων των Εκλεκτόρων όλων των Πολιτειών των Ηνωμένων Πολιτειών επιλέγονται από τα νομοθετικά σώματα των Πολιτειών. Θα είναι οι Γερουσίες όλων των Πολιτειών που θα επιλέξουν τους Εκλέλτορες και σύμφωνα με τον εξής μεγάλο πολιτικό αναλυτή, κο Raiken, που μίλησε σήμερα στην εκπομπή InfoWars του Άλεξ Τζόουνς από το Τέξας, ο Τράμπ θα μπορέσει να μαζέψει αρκετική υποστήριξη από τις Γερουσίες των Πολιτιεών, μέσω της διαδικασίας επιλογής των Εκλελρόρων τους, ώστε να ξεπεράσει τον Τζο Μπάιντε σε…ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ και βγεί, για δεύτερη φορά, Πρόεδρος των ΗΠΑ!!!

Δηλαδή, αυτή η ΔΗΘΕΝ «νίκη» του Μπάιντεν ήταν ΜΟΝΟ για το θεαθήναι από πλευράς των ΜΜΕ ώστε να τρομοκρατήσει τους Ρεπουμπλικάνους και τους συντηρητικούς ψηφοφόρους να πιστέψουν το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ότι οι Δημοκρατικοί θα μπούν στην κυβέρνηση και θα αλλάξουν άρδην τα ΠΑΝΤΑ, κτλ. ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ!!!

ν

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr