Home ΗΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ακόμη και τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020 προέβλεψαν οι…ΣΙΜΠΣΟΝΣ, όπως γίνονται ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ακόμη και τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020 προέβλεψαν οι…ΣΙΜΠΣΟΝΣ, όπως γίνονται ΣΗΜΕΡΑ!!!

by _
0 comment 207 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ακόμη και τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020 προέβλεψαν οι…ΣΙΜΠΣΟΝΣ, όπως εκτυλίσσονται…ΣΗΜΕΡΑ…ΤΩΡΑ!!!

Σας καλοσωρίζουμε στο μεγάλο…ΜΑΤΡΙΞ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΤ που σας λένε τι μέλλει γενέσθαι στον κόσμο πριν ακόμη συμβεί…!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο παρακάτω κλιπ ενος επεισοδείου των Σίμπσονς (που προβλήθηκε πριν από καιρό) βλέπουμε αρκετές προβλέψεις τόσο για τον πρόεδρο Τράμπ όσο και για τι αμερικανικές προεδρικές εκλογές καθώς και για το τι θα ακολουθήσει…ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Οι κρυφοί εξουσιαστές αυτού του κόσμου ελέγχουν τα πάντα και τους ΠΑΝΤΕΣ, ιδιαίτερα αυτούς που μένουν δούλοι εγκλωβισμένοι στο μάτριξ ελέγχου τους!!! Ελέγχουν ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς ηγέτες αυτού του κόσμου -μηδενός εξαιρομένου– μέσω του μεγάλου παγκοσμίου ιστού της ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

Μας λένε τι πρόκειται να γίνει στον κόσμο, πριν ακόμη συμβεί μέσω της μεθόδου του προγνωστικού προγραμματισμού.

Αλλά προτού όμως να πάμε εκεί, διαβάστε πρώτα το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το πως «οι Σίμπσονς» «προβλέπουν» όλα τα μελλοντικά γεγονότα στον κόσμο!, διότι εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είχαμε πάει τον Ιούν. φέτος στα κεντρικά των ίδιων των παραγωγών των Σίμπσονς στο Λος Άντζελες για να σας κάνουμε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ πάνω στο πως αυτοί είναι σε θέση να προβλέπουν τι μέλλει γενέσθαι στο κόσμο, πριν ακόμη συμβεί, μέσω αυτής της αγαπημένης σειράς!!! Αυτό τα σας εξηγεί ΠΟΛΛΑ τόσο για τους Σίμπσονς όσο και για το Χόλιγουντ γενικά. Αυτά τα επεισόδια τα φτιάνουν μήνες ακόμη και χρόνια πριν την κυκλοφορία τους

Δείτε τώρα τα παρακάτω κλιπ για τον Τράμπ και τις εκλογές. Στο πρώτο κλιπ, χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Χόμερ Σίμπσον ότι είναι εκλογές είναι «τόσο…ΨΕΥΤΙΚΕΣ!». Χαρακτηριστικό επίσης είναι το κομμάτι όπου ο Τομ Χάνκς υποδύεται έναν ψηφορό του Τράμπ που σχολιάζει τις εκλογές του 2016 και λέει «Ελάτε τώρα ρε παιδιά, ξέρουμε όλοι ότι αποφασίζουν ΠΟΙΟΝ θέλουν να βγάλουν πρόεδρο πριν ακόμη συμβεί»…!!!…

Διαβάστε τώρα και το άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-σοκ: Χρησιμοποιεί σωσίες-κλώνους εδώ και χρόνια ο ίδιος ο…ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr