Αποκάλυψη-σοκ: Χρησιμοποιεί σωσίες-κλώνους εδώ και χρόνια ο ίδιος ο…ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!


Αποκάλυψη-σοκ: Χρησιμοποιεί σωσίες-κλώνους εδώ και χρόνια ο ίδιος ο…ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Υπάρχουν βίντεο στο Youtube που ισχυρίζονται ότι αναπτύσσονται κλώνοι για τον υποτιθέμενο νεο-εκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden (Τζο Μπαιντεν) στο Dulce του Νέο Μεξικό.

Ο πνευματιστής Ivan Teller λέει ότι κάπου στο Dulce του Νέου Μεξικού, σε μια υπόγεια βάση, υπάρχει μια εκτεταμένη εγκατάσταση κλωνοποίησης, συμπεριλαμβανομένου ενός δωματίου γεμάτου κλώνους του….Joe Biden, με φρέσκο δέρμα μωρών. Αυτοί οι κλώνοι του Μπάιντεν είναι έτοιμοι να δρομολογηθούν στο κοινό.

Οι παρακάτω εικόνες απεικονίζουν ένα δίκτυο βάσεων κλωνοποιήσεως μαζί με τις περιοχές των ΗΠΑ όπου βρίσκονται….

Ξέρω ότι όλ’ αυτά ακούγονται πολύ τρελά, αλλά ας δούμε τώρα μερικές φωτογραφίες του κου Μπάιντεν που είχαν τραβηχτεί επι διάστημα πολλών δεκαετιών, που ίσως να μας αλλάξουν την γνώμη επ ᾽αυτού…

Τα αυτιά  δεν ψεύδονται και τα λένε ΟΛΑ

Δείτε πρώτα τις εξής φωτογραφίες του Τζο Μπάιντεν όταν ήταν νέος και προσέξτε καλά τους λοβούς των αυτιών του, οι οποίοι χωρίζονται από το πρόσωπό του….

Δείτε τώρα τον Μπάιντεν τον γέρο. Προσέξτε καλά τους λοβούς των αυτιών που συνδέονται με το πρόσωπό του!!!

Όταν τα αυτιά διαφέρουν μεταξύ τους, δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος!!! Μπορεί να διαφέρουν λίγο μεταξύ τους οι μύτες ή τα μάγουλα, κτλ., αλλά σύμφωνα με ιατροεμπειρωγνώμονες, όταν διαφέρουν τα αυτιά, δεν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο!!!

Μήπως ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί σωσίες-κλώνους εδώ και χρόνια;;; Σίγουρα τα στοιχεία το αποδεικνύουν αυτό!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο με τον κο  Ivan Teller …