Home ΗΠΑ Μάικ Πομπέο: “Θα υπάρξει μια ομαλή μετάβαση σε μια δεύτερη θητεία του Προέδρου Τραμπ.”

Μάικ Πομπέο: “Θα υπάρξει μια ομαλή μετάβαση σε μια δεύτερη θητεία του Προέδρου Τραμπ.”

by _
0 comment 154 views

Ο υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo συμφώνησε ότι θα υπάρξει πράγματι μια ομαλή μετάβαση στον Λευκό Οίκο, σε μια, δηλαδή, δεύτερη θητεία του Προέδρου Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε την Τρίτη από τον Τύπο εάν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ήταν διατεθειμένο να συνεργαστεί με την ομάδα μετάβασης του Τζο Μπάιντεν, ο Πομπέο απέρριψε αυτή την ιδέα, λέγοντας ότι ο Τραμπ θα επικρατήσει τελικά όταν καταμετρηθούν όλα τα νόμιμα ψηφοδέλτια.

“Είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος παρακολουθεί τι συμβαίνει. Θα καταμετρήσουμε όλες τις ψήφους, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα επιλεγούν εκλογείς. Υπάρχει μια διαδικασία. Το Σύνταγμα το θέτει αρκετά ξεκάθαρα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν πιστεύει ότι έγινε νοθεία στις εκλογές, ο Πομπέο απάντησε: “Είμαι πολύ σίγουρος ότι θα καταμετρήσουμε – και πρέπει να καταμετρήσουμε – κάθε νόμιμη ψήφο”…Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι κάθε ψήφος που δεν ήταν νόμιμη δεν θα καταμετρηθεί. Αυτό “νερώνει” την ψήφο σας εάν γίνει ακατάλληλα. Πρέπει να το κάνουμε σωστό και όταν το κάνουμε σωστό, θα το κάνουμε σωστό. Είμαστε σε καλή κατάσταση.”

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΛΙΠ….

-με πληροφορίες από το >> https://www.infowars.com/posts/breaking-pompeo-touts-smooth-transition-to-second-trump-administration/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr