Home Greek News Ὀταν το FBI έκανε λόγο για 3 απειλές για απαγωγή κάτα της ζωής του Τζον Κένεντι Τζούνιορ. Αφορούσαν τον Τζο Μπάιντεν και…ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ὀταν το FBI έκανε λόγο για 3 απειλές για απαγωγή κάτα της ζωής του Τζον Κένεντι Τζούνιορ. Αφορούσαν τον Τζο Μπάιντεν και…ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

by _
0 comment 312 views

Ὀταν το FBI έκανε λόγο για 3 απειλές για απαγωγή κάτα της ζωής του Τζον Κένεντι, του νεότερου. Αφορούσαν τον Τζο Μπάιντεν και…ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!

«Κύριε Μπάιντεν, είστε ΠΡΟΔΟΤΗΣ.» – Τζον Κένεντι Τζούνιουρ, το 1994 σε έγγραφο του FBI 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 Νοεμ. 2020, 17:13 ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο-σοκ της μεγάλης εφημερίδος “The Los Angeles Times”, με ημερομηνία 20 Ιουν. του 2000, συγκλόνισε τότε όλες τις ΗΠΑ -και όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε– διότι αφορούσε μια μεγάλη συνωμοσία για την απαγωγή/εξόντωση του υιού ενος ήδη εξοντωμένου/δολοφονημένου Αμερικανού προέδρου…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ.
Το άρθρο (με επίκεντρο μια αναφορά του FBI 162 σελιδών που είχε κυκλοφόρει τότε για πρώτη φορά, το 2000, τα οποία ελήφθησαν από το Associated Press μέσω ενός αιτήματος εις το πλαίσιον του Νόμου Περί Ελευθερίας της Πληροφορήσεσως των ΗΠΑ) δεν κατανομάζει με σαφήνεια ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν αυτοί οι επίδοξοι απαγωγείς του Τζον Κένεντι του…νεότερου (ασαφείς οι λεπτομέριες), διότι περι αυτού ομιλούμε εν προκειμένω, αλλά πάντως, αναφέρει ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ…ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ εν σχέσει με την ογκωδέστατη αναφορά του…FBI για την ίδια υπόθεσιν. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Διαβάστε, λοιπόν, το άρθρο…πιστεύω να το εύρητε πολυ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ιδιαίτερα δεδομένων των πρόσφατων αμερικανικών προεδρικών εκλογών (με περίσσεια ΝΟΘΕΙΑ και όχι μόνο!)…και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Η εν λόγω αναφορά του FBI έχει ήδη σχολιαστεί εδώ και δύο δεκαετίες από αναλυτές, πολιτικές τα ΜΜΕ, κτλ., με πολλούς να κάνουν λόγω για απόπειρα εξαπλώσεως «θεωρίας συνωμοσίας», κτλ. Ωστόσο, αυτό που σας αναδημοσιεύουμε σήμερα είναι από μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες των ΗΠΑ που στο τέλος του άρθρου της, αφήνει ένα μεγάλο ερωτηματικό στους αναγνώστες της ως προς τον ρόλο του…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!

Κι όμως, θα περάσουν περίπου 4 χρόνια μετά την δημοσίευση της ίδιας αναφοράς του FBI (που είχε εκδοθεί αρχικά το 1994 μόνο και μόνο για εσωτερική χρήση, δηλ., ήταν απόρρητη) και θα εύβρει ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ, Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ!!! Εκείνην την εποχή, υπήρξαν ΠΟΛΛΟΙ που έκαναν λόγο για συμμετοχή του ζευγαριού…ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΕΟΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ. Δηλαδή, ήταν όλο προσχεδιασμένο να συντριβεί το ελαφρύ αεροσκάφος του Κένεντι, από πλευράς εκείνων που τον είχαν βάλει…ΣΤΟΧΟ. Ήτοι, οι ΚΛΙΝΤΟΝ…οι ΜΠΟΥΣΗΔΕΣ και όχι μόνο!!! Δηλαδή, μιλάμε για ακριβώς τους ΙΔΙΟΥΣ παλιανθρώπους που τυχαίνει να στηρίζουν ΣΗΜΕΡΑ ον…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!! Και στην παρακάτω εν λόγω αναφορά του FBI, θα μάθετε πως το όνομα του ίδιου του ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ είχε συμπεριληφθεί σε αυτήν εν σχέσει με όλες αυτές της απόπειρες απαγωγής του Τζόν Κένεντι Τζούνιορ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Γιατί ο Τζόν Κένεντι ο νεότερος ονόμασε το περιοδικό του…”George” (Τζόρτζ);;; για περισσότερα (πατήστε εδώ).  Δείτε επίσης το συγκλονιστικό βίντεο… 


Ὀταν το FBI έκανε λόγο για 3 απειλές για απαγωγή κάτα του Τζον Κένεντι, του Νεότερου

20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2000, 12 πμ
ΑΠΟ ΤΟ ASSOCIATED PRESS | ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “THE LOS ANGELES TIMES”

Ουάσινγκτον – Στα 38 χρόνια της ζωής του, ο Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ ήταν ο στόχος τουλάχιστον τριών απειλών απαγωγής – η τελευταία μόλις τέσσερα χρόνια πριν πεθάνει σε συντριβή αεροπλάνου, σύμφωνα με τα αρχεία του FBI που κυκλοφόρησαν δημόσια τη Δευτέρα.

Η πρώτη, που επιβεβαιώθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, συνέβη περισσότερο από δύο δεκαετίες πριν, όταν ο Κένεντι ήταν ακόμα στο δημοτικό σχολείο. Τα 162 αρχεία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, τα οποία ελήφθησαν από το Associated Press μέσω ενός αιτήματος εις το πλαίσιον του Νόμου Περί Ελευθερίας της Πληροφορήσεσως, περιέχουν περιγραμματικές λεπτομέρειες σχετικώς προς δύο ακόμη απειλές.

Η φράση «οπλισμένος και επικίνδυνος» δακτυλογραφήθηκε σε πολλά από τα έγγραφα του FBI σχετικά με την πλοκή. Ωστόσο, το άτομο είπε στο FBI «ότι δεν άκουσε ποτέ καμία δήλωση από κανέναν από τους υπόπτους που υποδήλωσαν ότι  θα βλάψουν τον Κένεντι», αναφέρει η έκθεση.

Λίγες λεπτομέρειες σχετικά με τους υπόπτους, οι οποίοι πιστεύεται ότι είχαν κάποια σχέση με την Κολομβία, θα μπορούσαν να μαζευτούν από τις σελίδες, οι οποίες είχαν υποστεί βαριά επιμέλεια ή είχαν μαυριστεί, πριν από την κυκλοφορία τους.

«Η εταιρεία ασφαλείας που διαχειρίζεται την ασφάλεια των Κένεντι ενημερώθηκε για την πιθανή απειλή για τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ», λέει μια έκθεση. «Εκπρόσωπος της εταιρείας ενημέρωσε ότι θα ειδοποιηθεί ο Κένεντι»

Τα γραφεία του FBI στη Φλόριντα και την Καλιφόρνια ενημερώθηκαν επίσης για το φερόμενο σχέδιο απαγωγής.

Το γραφείο του γερουσιαστή Edward M. Kennedy στην Ουάσινγκτον  ειδοποιήθηκε αλλά δεν θα σχολίασε την κυκλοφορία των αρχείων του FBI.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν μια δεύτερη απειλή απαγωγής στις 14 Μαΐου 1985, δύο χρόνια μετά την αποφοίτηση του Κένεντι από το Πανεπιστήμιο του Μπράουν.

Το Αστυνομικό Τμήμα Herndon της Βιρτζίνια έλαβε μια τηλεφωνική κλήση από έναν φαινομενικά μεθυσμένο λευκό άνδρα που τους είπε ότι «αυτός και επτά άλλα άτομα σκόπευαν να απαγάγουν τον Τζον Κένεντι εκείνο το βράδυ στις 8 μ.μ.»

«Ξέρεις τη Μασαχουσέτη;» ο άντρας πρόσθεσε πριν κλείσει απότομα.

Η άλλη απειλή απαγωγής συνέβη στη δεκαετία του 1970.

Η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε στις 15 Ιουλίου 1972, τις συλλήψεις οκτώ Ελλήνων με διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της φερόμενης συνωμοσίας για απαγωγή του Κένεντι, που ήταν τότε στο δημοτικό σχολείο. Έπρεπε να απαχθεί ενώ επισκεφτόταν το ελληνικό νησί Σκορπιός, που ανήκε στον πατριό του, τον Αριστοτέλη Ωνάση, έναν μεγιστάνα ναυτιλίας.

Τα αρχεία του FBI ήταν γεμάτα με ασαφείς λεπτομέρειες σχετικά με τα δύο σχέδια απαγωγής. Ωστόσο, μια αναφορά αφορούσε μια επιστολή, με σφραγίδα τις 26 Αυγούστου 1994, την οποία έλαβε ο γερουσιαστής Joseph R. Biden Jr. (Τζό Μπάιντεν) του Ντέλαγουερ από τη πόλη Worcester της πολιτείας Μασαχουσέτη.

«Αγαπητέ κύριε Μπάιντεν», είπε η επιστολή. «Είστε προδότης.»

Υπογράφηκε από τον…«John F. Kennedy Jr.» (Τζον Κένεντι, τον νεότερο)

Πηγή του άρθρου >> https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2000-jun-20-mn-42953-story.html

• ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΣ «LOS ANEGELES TIMES» •

Δείτε τώρα το σχετικό έγγραφο της επιστολής, με σφραγίδα στις 26 Αυγούστου 1994, την οποία έλαβε ο γερουσιαστής Joseph R. Biden Jr. (Τζό Μπάιντεν) από τον Κένεντι…

Πατήστε εδώ για ολόκληρα τα αρχεία του FBI σχετικά με την ίδιαν υπόθεσιν >> https://vault.fbi.gov/John%20F.%20Kennedy%20Jr./John%20F.%20Kennedy%20Jr.%20Part%201%20of%201/view

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr