Home ΗΠΑ Στις ΗΠΑ έγινε η μεγαλύτερη απάτη και παραποίηση αποτελέσματος εκλογών όλων των εποχών

Στις ΗΠΑ έγινε η μεγαλύτερη απάτη και παραποίηση αποτελέσματος εκλογών όλων των εποχών

by _
0 comment 134 views

Στις ΗΠΑ έγινε η μεγαλύτερη απάτη και παραποίηση αποτελέσματος εκλογών όλων των εποχών


Από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο Τραμπ, δέχθηκε την προπαγανδιστική επίθεση του παγκόσμιου δικτύου παραπληροφόρησης και ποδηγέτησης της κοινής γνώμης. Το δίκτυο αυτό περιλαμβάνει εκατοντάδες τηλεοπτικούς σταθμούς παγκόσμια και όλοι οι σταθμοί αυτοί σε όλα τα θέματα της προώθησης της νοοτροπίας και των εντολών της νέας τάξης παίρνουν εντολές από ένα και μόνο κέντρο εξουσίας της διοικούσας ελίτ.

Για να κρίνετε αν αυτό είναι απλά μια θεωρία συνωμοσίας, θα το αποφασίσετε μόνο εκ του αποτελέσματος. Τον δύστυχο Τραμπ, τον συκοφαντούν από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εξουσία, επειδή είναι ένα άτομο εκτός συστήματος, που κατόρθωσε με πολύ χρήμα, αφού δεν είναι πολιτικός να πάρει την εξουσία.

Το παγκόσμιο αριστερίστικο κατεστημένο τον βρίζει από την πρώτη στιγμή σε όλα τα ελεγχόμενα κανάλια του σε όλο τον πλανήτη.

Τα άβουλα όντα, ιδίως η μαρμελαδοποιημένη νεολαία και οι λαθρομετανάστες, ψήφισαν τον 80χρονο (!!!!!) Μπάϊντεν, που δεν φαίνεται από πλευράς υγείας να βγάζει την τετραετία, αλλά τις εκλογές κέρδισε ο Τραμπ και το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε καθώς η λεγόμενη ψήφος με επιστολή, επέτρεψε στο βαθύ κράτος να βάλει όσα εκατομμύρια ψήφους χρειαζόταν μέσα στις ουσιαστικά ανύπαρκτες κάλπες.

Εντύπωση κάνει το ότι όλα τα μίντια, είναι εναντίον του Τραμπ και εναντίον της νοοτροπίας του που είναι η νοοτροπία του εργάζομαι και προοδεύω. Αντίθετα η νοοτροπία του νεοταξίτη Μπάϊντεν, είναι κάθομαι και με ταΐζει το κράτος ένα πιάτο φαγητό και μένω στο σπίτι φορώντας τη μάσκα μου.

Όλοι οι τηλεπαρουσιαστές πήραν εντολή να εμφανίζονται ανακουφισμένοι που έχασε ο Τραμπ, που σταμάτησε τον αμερικάνικο παρεμβατισμό σε όλο τον κόσμο και τους βομβαρδισμούς του Ομπάμα και δείχνουν να επιζητούν ο παρεμβατισμός αυτός να ξαναρχίσει και ο παγκόσμιος χωροφύλακας να ξαναξυπνήσει και να ενεργοποιηθεί. Τρελό, αλλά αληθινό.

Μη βλέπετε ειδήσεις στα κανάλια και αν βλέπετε να ξέρετε ότι από ότι ακούτε και βλέπετε συνήθως η αλήθεια είναι το ακριβώς αντίθετο.

https://www.el.gr/_featured_1/stis-ipa-egine-i-megalyteri-apati-kai-p/?fbclid=IwAR3G1GbTPesjphjlGqWBligajU7_DF9_aAmqbHoMs5PiUIPOPiVSWBGn7Ug

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr