Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δείτε όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Δείτε όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

by _
0 comment 133 views

Δείτε όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

08/11/2020, 23:00


Τελευταία εβδομάδα πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και η δράση στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στους αγώνες του Σαββατοκύριακου ήταν ιδιαίτερα πλούσια με τα γκολ να πέφτουν βροχή

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Λέστερ που επικράτησε με 1-0 της Γουλβς να παραμείνει μόνη της στην κορυφή της Premier League.

Στην 7η αγωνιστική της Serie A, η Γιουβέντους υπέστη ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, καθώς άφησε δύο βαθμούς στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Λάτσιο. Επιπλέον, η Ρόμα επικράτησε της Τζένοα με 3-1 ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση, ενώ Αταλάντα και Ίντερ έμειναν στο 1-1.

Στους αγώνες του Σαββάτου το Klassiker ήταν αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό ματς απ’ αυτά που διεξήxθησαν στα γήπεδα της Γηραιάς ηπείρου με την Μπάγερν να φεύγει νικήτρια από το Ντόρτμουντ (3-2) σε ένα εκπληκτικό ματς. Στην Ισπανία η Μπάρτσα χρειάστηκε την είσοδο του Λιονέλ Μέσι για να λυγίσει την αντίσταση της Μπέτις, ενώ στην Αγγλία η Τσέλσι επικράτησε με ανατροπή της Σέφιλντ και η Γιουνάιτεντ πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Έβερτον…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr