Home ΗΠΑ Ο Μπερνάρντ Σάντερς είχε προβλέψει προ μηνών με απίστευτη ακρίβεια πως οι Δημοκρατικοί θα κλέψουν τις εκλογές από τον Τράμπ! ΤΥΧΑΙΟ;;;

Ο Μπερνάρντ Σάντερς είχε προβλέψει προ μηνών με απίστευτη ακρίβεια πως οι Δημοκρατικοί θα κλέψουν τις εκλογές από τον Τράμπ! ΤΥΧΑΙΟ;;;

by _
0 comment 238 views

Ο Μπερνάρντ Σάντερς είχε προβλέψει προ μηνών με απίστευτη ακρίβεια πως οι Δημοκρατικοί θα κλέψουν τις εκλογές από τον Τράμπ! ΤΥΧΑΙΟ;;;


-Γράφει ο Kostas Karamanlis

Ο Μπερνάρντ Σάντερς είναι Αμερικανός πολιτικός που έχει υπηρετήσει ως γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών και ως εκπρόσωπος των ΗΠΑ του Κογκρέσου από το 1991 έως το 2007. Είναι ο μακροβιότερος ανεξάρτητος στην ιστορία του Κογκρέσου των ΗΠΑ, αν και έχει στενή σχέση με το Δημοκρατικό Κόμμα του Μπαιντεν.

Ακούστε στο βίντεο πως κατήγγειλε λίγες εβδομάδες προ των εκλογών ,αυτό που ΤΏΡΑ βλέπουμε ως εκτεταμένη νοθεία του Μπαιντεν!

“..θα δείτε σε πολιτείες όπως το Μιτσιγκαν, B. Kαρολίνα , Πενσυλβάνια να νικάει ο Τραμπ με τους ψήφους αυτών που αυτοπροσώπως παρουσιαστηκαν στις κάλπες και ξαφνικά στις δέκα ή ώρα πριν αυτές κλείσουν να εμφανίζουν επιστολικούς ψήφους που θα του στερουν την νίκη!!!”

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και μετά τα σχόλια μας από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»!…

Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Χμμμμ…ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΤΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ του κου Σάντερς–να πούμε το λιγότερο!!! Ήταν ωσάν να διάβασε αυτός από…ΚΕΙΜΕΝΟ, διότι αυτά που είπε ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!!! Δηλαδή, αυτά που είπε μοιάζουν 100 τοις 100, όλως «τυχαίως», με όλα όσα έχουν συμβεί, μέχρι τώρα, με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές!!!
ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!…ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ???
ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ «ΚΥΡΟΣ» ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ», και ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΡΟΩΡΑ, ΩΣ Ο «ΝΙΚΗΤΗΣ» ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ «ΚΛΟΠΗ» ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. ΕΛΕΟΣ!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά…ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ. Ιδού η μεγάλη ΑΠΑΤΗ των αμερικανικών εκλογών! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ, ΟΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΕΝΤΩΝ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ Ο κος ΣΑΝΤΕΡΣ!!! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ!!!
ΤΟΣΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ, ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ) ΣΤΑΛΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΛΑ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ “ΜΑΧΗ” ΝΟΜΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΝΙΚΗ” ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ (“ΚΛΟΠΗ” ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜ), ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ, ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ….ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠ ‘ΑΥΤΟΥ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr