Home Greek News Αλέκος Μάρκελος: Στη Σερβία ο Νίκος Παππάς

Αλέκος Μάρκελος: Στη Σερβία ο Νίκος Παππάς

by _
0 comment 200 views

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΣΑΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ «ΟΥΔΕΤΕΡΟ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΕΧΙΔΝΕΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ!!!  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ιδού ο δάκτυλος ο…ΕΒΡΑΪΚΟΣ όπισθεν των διώξεων της Χρυσής Αυγής από το 2013 μέχρι σήμερα συναινέσει της εκάστοτε ανθελληνικής κυβερνήσεως!!! ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…


Δημοσιεύουμε ανάρτηση του δημοσιογράφου Αλέκου Μάρκελου, ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Αυστραλία: Ενημέρωση, Χρυσή Αυγή:

-Στο παρόν πόστ συμπυκνώνω προσωπική πληροφόρηση 10ετίας+:

-Για να συλλάβει τον καταζητούμενο ναζί εγκληματία Παππά, η Ελληνική Αστυνομία (όπως γνωρίζεις Μιχάλη Χρυσοχοίδη), πρέπει να «τελειώσει» με τη μονή Εσφιγμένου όπου κρυβόταν ο Παππάς τουλάχιστον μέχρι πριν λίγες ημέρες.

Πρόσθετες δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως μετέβη με στολή μοναχού και πλαστά έγγραφα στη Σερβία.

Διαβάστε με προσοχή:

-Υπάρχει ένα δίκτυο διεθνούς συνεργασίας των νεοναζί στην Ευρώπη με πρωταγωνιστικό ρόλο στελεχών της Χ.Α και «όχημα» συγκεκριμένες οργανώσεις των λεγόμενων «παλαιοημερολογιτών».

Αυτό το δίκτυο στήθηκε πριν τη δημιουργία της Χ.Α στην Ελλάδα.

«Πατέρες» ήταν συγκεκριμένο στέλεχος της Χ.Α με ιδιαίτερες διασυνδέσεις με τους Σέρβους νεοναζί και άλλα άτομα (Έλληνες, τους γνωρίζει η ΕΥΠ) από την εποχή που έλαβαν ενεργά μέρος στον Γιουγκοσλαβικό εμφύλιο και έδρασαν πρωταγωνιστικά στη σφαγή της Στρεμπρένιτσα σφάζοντας οι ίδιοι πολλές οικογένειες κατοίκων.

Αυτό το (συγκεκριμένο) κύκλωμα κρύβει τον εγκληματία ναζί Παππά, οι Ελληνικές Αρχές γνωρίζουν με ακρίβεια τι και ποιοί.

Είναι καιρός να σπάσει το ναζιστικό απόστημα μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας.

Η δράση του κυκλώματος φτάνει μέχρι την Ταιλάνδη, την Ν. Ζηλανδία (θυμάσαι τη σφαγή του «τουρκοφάγου»;;;) και τις ΗΠΑ με συγκεκριμένη υποστήριξη από πρώην στέλεχος της ομάδας Τράμπ.

Αυτά, εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη, θα δημοσιεύσω ονόματα (περιλαμβάνονται και Έλληνες δικηγόροι και άλλοι «υπεράνω»).

http://www.bloko.gr/2020/11/blog-post_38.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr