Home ΗΠΑ Το τελικό αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών θα βγεί από τη ΝΕΒΑΔΑ, δηλαδή, το… ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ, ιδιαίτερα για τον Τράμπ!

Το τελικό αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών θα βγεί από τη ΝΕΒΑΔΑ, δηλαδή, το… ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ, ιδιαίτερα για τον Τράμπ!

by _
0 comment 138 views

Το τελικό αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών θα βγεί από τη ΝΕΒΑΔΑ, δηλαδή, το… ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ, ιδιαίτερα για τον Τράμπ!

Διεξάγεται μεγάλη μάχη γύρω από τους εκλεκτόρες αλλά η πολτεία-κλειδί η…ΝΕΒΑΝΤΑ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Νεομ. 2020, 12:14 μμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μέχρι τώρα, ο Τράμπ έχει κερδίσει 213 εκλεκτόρες ενώ ο Μπάιντεν 248. Ο Τράμπ πρέπει να κερδίσει τους εκλεκτόρες των Πολιτειών Πενσυλβάνια (20), Βόρεια Καρολίνα (15), Γεωργία (16), Αλάσκα (3) αλλά…ΚΑΙ της Νεβάδα (6) για να κερδίσει ολόκληρες τις εκλογές με συνολικό ποσόν εκλεκτόρων 273. Χρειάζεται μόνο 270 για να κερδίσει ολόκληρες τις εκλογές. Ο ΤΡΑΜΠ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΒΑΝΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Ο δε Μπάιντεν έχει 248 εκλεκτόρες και προηγείται στις πολιτείες Νεβάντα (10), Μίσιγκαν (16). Μόλις κέρδισε την Ουισκόνσιν! Πρέπει να κερδίσει δηλ. όλους τους εκλέκτορες των πολιτειών Νεβάδα και Μίσιγκαν για να κερδίσει ολόκληρες τις εκλογές. Αν το κάνει αυτό, θα έχει καταλήξει με ακριβώς το απαιτούμενο ποσόν εκλεκτόρων που χρειάζεται κανείς προκειμένου να βγεί ο νικητής των εκλογών. Χρειάζεται μόνο 270 για να κερδίσει ολόκληρες τις εκλογές.

ΑΡΑ, η όλη κατάσταση με τις εκλογές με τις εκλογές εξαρτάται από το…ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!! ΤΥΧΑΙΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ??? ΚΑΤ ΕΜΕ, ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΝΕΒΑΝΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr