Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Η εκστρατεία του Τράμπ λέει ότι ο Τραμπ θα ζητήσει αμέσως εκ νέου καταμέτρηση στην Ουισκόνσιν

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η εκστρατεία του Τράμπ λέει ότι ο Τραμπ θα ζητήσει αμέσως εκ νέου καταμέτρηση στην Ουισκόνσιν

by _
0 comment 185 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η εκστρατεία του Τράμπ λέει ότι ο Τραμπ θα ζητήσει αμέσως εκ νέου καταμέτρηση στην Ουισκόνσιν

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Νεομ. 2020, 10:20 πμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


GreekNewsOnDemand.com: #ΑμερικανικέςΕκλογές:

Όποιος (και εν προκειμένω, είτε ο #Τράμπ είτε ο Μπαίντεν) κερδίσει την λαϊκή ψήφο, αυτό δεν σημαίνει τίποτε, διότι όποιος μαζέψει πρώτος 270 εκλεκτόρες, κερδίσει και ολόκληρες τις εκλογές!!!…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η εκστρατεία του Trump λέει ότι ο Τραμπ θα ζητήσει αμέσως μια εκ νέου καταμέτρηση στην Ουισκόνσιν…

Σύμφωνα με το FOX NEWS:

«Παρά τις γελοίες δημόσιες δημοσκοπησεις που χρησιμοποιούνται ως τακτική καταστολής των ψηφοφόρων, το Ουισκόνσιν είναι ένας αγώνας που συντελείται επι ξυρου αιχμής, όπως πάντα ξέραμε ότι θα είναι», δήλωσε ο Bill Stepien, διευθυντής της εκστρατείας του Τραμπ 2020.

«Υπήρξαν αναφορές για παρατυπίες σε αρκετές κομητείες του Ουισκόνσιν, οι οποίες εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Ο Πρόεδρος βρίσκεται στο “κατώφλι” για να ζητήσει εκ νέου καταμέτρηση και θα το κάνουμε αμέσως. ”

Μέχρι τώρα, ο Τράμπ έχει κερδίσει 213 εκλεκτόρες ενώ ο Μπάιντε 238. Ο Τράμπ πρέπει να κερδίσει τους εκλεκτόρες των Πολιτειών Πενσυλβάνια (20), Βόρεια Καρολίνα (15), Γεωργία (16), Αλάσκα (3) αλλά…ΚΑΙ του Νεβάντα (6) για να κερδίσει ολόκληρες τις εκλογές με συνολικόν ποσόν εκλεκτόρων 273. Χρειάζεται μόνο 270 για να κερδίσει ολόκληρες τις εκλογές.

Ο δε Μπάιντεν έχει 238 εκλεκτόρες και προηγείται στις πολιτείες Νεβάντα (6), Ουισκόνσιν (10), Μίσιγκαν (16). Πρέπει να κερδίσει δηλ. όλους τους εκλέκτορες όλων αυτών των πολιτειών για να κερδίσει ολόκληρες τις εκλογές. Αν το κάνει αυτό, θα έχει καταλήξει με ακριβώς το απαιτούμενο ποσόν εκλεκτόρων που χρειάζεται κανείς προκειμένου να βγεί ο νικητής των εκλογών. Χρειάζεται μόνο 270 για να κερδίσει ολόκληρες τις εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr