Η επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση προκάλεσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις. Kάποιοι χάρηκαν με την επιστροφή του καθηγητή. 

Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι όμως που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον κ. Τσιόδρα κατηγορώντας τον ότι δεν μιλάει ως επιστήμονας, αλλά ως πολιτικός. 

Η επίθεση αυτή έκανε τον καθηγητή Τσιόδρα να αναθεωρήσει την απόφαση που είχε πάρει για επιστροφή μπροστά απ’ τις κάμερες για να βοηθήσει όσο μπορεί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. 

Πλέον αποχωρεί οριστικά από την ενημέρωση του κοινού και παραμένει στο πόστο του πίσω από τις κάμερες. Θεωρεί ότι η έκθεση του στη δημοσιότητα δεν κάνει πια καλό ούτε στον ίδιο, αλλά ούτε και στην κοινωνία.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα την Τρίτη ήταν και η τελευταία μπροστά απ’ τις κάμερες.

Επειδή οι ελληνόφωνοι μιλάνε για δήθεν “ειδικούς”:

 Αφού πρώτα έχουν κάνει τον όχλο να θεωρεί κατόρθωμα να πάρει κάποιου είδους πτυχίο, ώστε να θεωρεί τον εαυτό “έξυπνο” και “μορφωμένο” ενώ επι της ουσίας άπλα αναπαράγει ότι του έμαθαν και στο τέλος επικαλείται και τον λεγόμενο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ο όποιος ειναι ιουδαϊκός , το να ελευθερώσεις ηλίθιους απο τους Ιουδαϊκούς “οργανισμούς” που σέβονται προφανώς ειναι ακατόρθωτο, το ίδρυσαν οι Ιουδαίοι το 1945 ανεπίσημα και επίσημα το 1947 για να καλύψουν τις ανακαλύψεις των “κακών ναζι” και στο τομέα της υγείας και της βιολογίας και που καταρρίπτουν ότι ξέρετε για την ίδια την ζωή σας, και έτσι σήμερα λένε για “κακούς ρατσιστές” επειδή έτσι τους έμαθαν και δεν έχουν ιδέα τι παίζεται και οι τεράστιες επιπτώσεις που εχουν στην ζωή τους, ακριβώς επειδή έχουν άγνοια πραγματικότητας και νομιζουν οτι ο κάλος θεουλής έφτιαξε 10 διαφορετικές φυλές στην Γη γιατί έτσι του την βάρεσε, και πως δηθεν δεν έχουν κάμια διάφορα μέταξυ τους εκτός μερικά γονίδια, έτσι λένε οι ψευδο-επιστήμονες τους και οι ψευδο-γενετιστές τους επειδή έτσι τους έμαθαν . 

Φαίνεται πολλοι θεωρούν τους εαυτούς τους πιο έξυπνους απο τους κακούς ναζι που ηταν 100-150 χρονιά μπροστά σε όλους τους τομείς, και σίγουρα δεν ηταν γκοιμ ,τα δε περισσότερα στελέχη του ” ΠΟΥ ” ειναι κατι άσχετοι χρήσιμοι ηλίθιοι που άπλα αναπαράγουν ότι τους έμαθαν απο σχόλες, αυτός ειναι και ο λόγος που παντού βαζουν κατώτερες φυλές που άπλα εκτελούν εντολές,αν κάτσει και μιλήσει κάνεις λογικός (μη γκοιμ) με αυτούς τους “επιστήμονες” που σας τους παρουσιάζουν ως ειδικούς δεν θα ξέρουν ούτε να μιλήσουν για άπλα θέματα .

https://www.aetos-apokalypsis.com/2020/11/blog-post.html