Home Greek News Σώμα Θεματοφυλακής για τη σωτηρία της Ελλάδος: Η Πρώτη Παρουσίαση της Νομισματικής & Δημοσιονομικής Μεταρρύθμισης «ΕΡΓΟΝ» (Ανεξάντλητη Χρηματοδότηση)

Σώμα Θεματοφυλακής για τη σωτηρία της Ελλάδος: Η Πρώτη Παρουσίαση της Νομισματικής & Δημοσιονομικής Μεταρρύθμισης «ΕΡΓΟΝ» (Ανεξάντλητη Χρηματοδότηση)

by _
0 comment 588 views

Σώμα Θεματοφυλακής για τη σωτηρία της Ελλάδος: Η Πρώτη Παρουσίαση της Νομισματικής & Δημοσιονομικής Μεταρρύθμισης «ΕΡΓΟΝ» (Ανεξάντλητη Χρηματοδότηση)


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Ενεργοποιήθη το Άρθρον 120 του Ελληνικού Συντάγματος! ΠΑΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ το παράνομο πολιτικό κατεστημένο! Έφθασε η ΣΩΤΗΡΙΑ των Ορθοδόξων Ελλήνων! για να καταλάβετε πως έφραθε η ώρα ἰνα σωθεί η Ελλάδα μας από προδότες τε και εχθρούς με τον πιο σύννομον και συνταγματικόν τρόπον που υπάρχει εκεί έξω. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΝ᾽ΕΔΩ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!…. 


Έφθασε η ώρα να τελειώσει η Γενοκτονία κατά του Έθνους των Ελλήνων που οφείλεται στην οικονομική και ανθρωπιστική κρίση.

Είναι βέβαιο ότι η εφαρμογή της Ουράνιας καινοτομίας ΕΡΓΟΝ ΑΝΕΞΆΝΤΛΗΤΗ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ που θα φέρει το τέλος της τυραννίας και της Βασιλείας του Αντίχριστου που παράγει διαφθορά, διαπλοκή, εγκλήματα και νοθεία.

2000 χρόνια ήταν κρυμμένη στις σελίδες της Αγίας γραφής στην επί του όρους Ομιλία Του Κυρίου μας Ιησού Χριστού η οδηγία δια την αποτελεσματική καταπολέμηση της φτώχειας και της αδικίας που βασανίζει το ανθρώπινο γένος και καταργεί τον ανταγωνισμό που είναι ο θάνατος σου ζωή μου.

Μισθοδοτεί όλους τους Έλληνες και τον μισθό τον προσδιορίζει ο ίδιος ο εργαζόμενος ανάλογα με τις ανάγκες του για αξιοπρεπέστατη διαβίωση και ο συνταξιούχος την σύνταξη του παρομοίως.

Ας ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΎΜΕ στον Ύψιστο να ευλογήσει το ΕΡΓΟΝ και να επιτρέψει την εφαρμογή του το συντομότερο δυνατόν για την ευημερία του Έθνους μας.

Με την εφαρμογή της Νομισματικής και δημοσιονομικης μεταρρυθμίσης ΕΡΓΟΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ που εξαφανίζει οριστικά την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση την διαπλοκή και την διαφθορά την ανεργία το έγκλημα την φτώχεια την κεφαλαιοκρατία και την έννοια του ΧΡΕΟΥΣ καθώς και φόρους τόκους πρόστιμα εισφορές παράβολα και τέλη και εξασφαλίζει την Αφθονία και τα ανθρώπινα δικαιώματα όλοι σχεδόν οι απόδημοι Έλληνες θα ζητήσουν καταφύγιο στην χώρα που επικρατεί το Φώς του κόσμου ο Αληθινός Θεός και Δημιουργός του παντός.

-Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, Ανώτατος Δικαστής του Έθνους των Ελλήνων

Δείτε τώρα την σχετική εκπομπή…


Κοσμάς Νικολαΐδης

ΣΩΜΑ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΘΡΟ 120 παράγραφος 4
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1ο ΜΕΡΟΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ / ΣΗΜΕΡΑ /ΑΥΡΙΟ / ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ¨ΕΡΓΟΝ¨ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ


Ακολουθεί τώρα το σχετικό Βούλευμα που έχει εκδώσει ο Ανώτατος Τριαδικός Νομοθέτης Εκτελεστής Δικαστής του Έθνους των Ελλήνων Θεματοφύλαξ του Συντάγματος Γρηγόριος Χαραλαμπίδης.
Αν θέλετε να το κατεβάσετε ολόκληρο από το διαδίκτυο, πατήστε ΕΔΩ ή/και στην παρακάτω εικόνα…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr