Home Greek News Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα για τον κορονοϊό : Γιατί δεν λέτε αυτό που συμβαίνει στην Κίνα;

Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα για τον κορονοϊό : Γιατί δεν λέτε αυτό που συμβαίνει στην Κίνα;

by _
0 comment 145 views

Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα για τον κορονοϊό : Γιατί δεν λέτε αυτό που συμβαίνει στην Κίνα;


Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, το μεσημέρι του Σαββάτου και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την περίοδο της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού αλλά και πως αντιμετωπίζει την ενημέρωση που υπάρχει για το ζήτημα αυτό εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της. Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Γιατί τα δελτία ειδήσεων δεν μας λένε το καλό μήνυμα, αλλά έχουν αποσιωπήσει τελείως την πηγή του κακού; Θέλω την απάντηση του ειδικού. Σαν τρελή καλλιτέχνης που είμαι, θέλω να μάθω γιατί μου στερούν τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου. Γιατί δεν μου λένε το ευχάριστο; Θέλω μετά από κάθε δελτίο να βάλω ένα πιστόλι στον κρόταφο και να αυτοκτονήσω. Ας ρωτήσουν τους Κινέζους επιστήμονες τι έκαναν; Να μας δώσουν αυτό για παράδειγμα. Γιατί μας λένε μόνο τα χειρότερα; Το κακό ξεπεράστηκε. Μα πώς ξεπεράστηκε; Είμαι ένα δουλάκι του συστήματος που τρέχω πριν έρθει η εφορία και την πληρώνω από πριν. Θέλω να μάθω τι γίνεται στην Κίνα, στην πηγή του κακού. Όταν πρόκειται για την υγεία μας, δεν θα επαναστατήσω σε αυτό το κομμάτι. Αλλά υπάρχουν λόγοι να επαναστατήσεις. Αν υπάρχει τρόπος να διορθωθούν τα πράγματα, ποιος δεν θέλει να το κάνει;”

“Βλέπω γύρω μου φοβισμένους ανθρώπους… Εγώ πηγαίνω καθημερινά στο θέατρο, τσάμπα πάω, να γεμίζω τα κενά μου. Είμαι συνέχεια με ένα αντισηπτικό. Λέγεται αυτό ζωή; Αισθάνομαι ότι τσαλαβουτάμε…” πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr