Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας αποκαλεί πολίτες «ψεκασμένους», έχει σοβαρό πρόβλημα


Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας αποκαλεί πολίτες «ψεκασμένους», έχει σοβαρό πρόβλημα

Date: 01/11/2020 Time: 10:13

Ο πρωθυπουργός που ψέκασε με ψέματα, θεωρίες συνωμοσίας και κρεσέντο παραφροσύνης προεκλογικά τον ελληνικό λαό, τώρα αποτελεί τους πολίτες «ψεκασμένους»! Ο άνθρωπος που μιλούσε για εξωγήινους στον Υμηττό!

Κάτι όντως δεν πάει καλά με τον πρωθυπουργό. Φαίνεται ότι αντί να κυβερνά και να χαράσσει πολιτική, κυβερνάται ο ίδιος από επικοινωνιολόγους οι οποίοι είναι τόσο αποτυχημένοι που χρειάζεται να τροφοδοτούνται με δεκάδες εκατομμύρια και να τροφοδοτούν ανάλογα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να επιβιώσουν.

Διότι όταν έχεις έναν πρωθυπουργό που έχει αποτύχει κυριολεκτικά στα πάντα, εθνικά θέματα, θέματα υγείας, οικονομίας – πολύ πριν την πανδημία μάλιστα –, διαφάνειας, δικαιοσύνης, ισονομίας και προκειμένου να μετακυλήσει τις ευθύνες φτάνει στο σημείο να συκοφαντεί τους πολίτες με ατάκες που σκαρφίστηκαν κάποιοι αγράμματοι νεοφιλελεύθεροι στο παρελθόν για να δικαιολογήσουν εθνικά εγκλήματα τύπου PSI, η κατάσταση είναι επικίνδυνη.

Δεν μπορεί ένας πολιτικός, όσο κακό κι αν είναι, να μεταχειρίζεται τέτοιου είδους προσβολές για τους ψηφοφόρους. Δεν μπορεί ένας πολιτικός που έβγαζε τον κόσμο στο δρόμο με περικεφαλαίες για την Μακεδονία προκειμένου να εκλεγεί και τώρα κοντεύει να δώσει την μισή Ελλάδα στον Ερντογάν, να αναφέρεται σε ψεκασμένους.

Κυρίως, δεν μπορεί ένας πρωθυπουργός του οποίου ο αντιπρόεδρος του οποίου ο αντιπρόεδρος του, χαρακτήριζε πριν λίγο καιρό τις μάσκες επικίνδυνες, να έχει το θράσος να χρησιμοποιεί τον όρο «ψεκασμένος». Όσο μειωμένης νοημοσύνης και αν είναι ένας πολιτικός, αποκλείεται από μόνος του να υποπέσει σε τέτοιο εγκληματικό ολίσθημα.

Είναι λοιπόν σαφές ότι ο πρωθυπουργός ελέγχεται πλήρως ακόμα και σε βαθμό χάραξης πολιτικής, από κάποιους επικοινωνιολόγους. Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο για την χώρα, διότι δείχνει πλήρη αδυναμία κατανόησης των πραγματικών συνθηκών για το έθνος και την κοινωνία, και αντί να βελτιώνει την ουσία, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα, επιμένει να εξωραΐζει τις άσχημες καταστάσεις. Ότι χειρότερο δηλαδή μπορεί να κάνει ένας κυβερνήτης.

Η εικόνα για παράδειγμα ενός πρωθυπουργού που κλείνει την εστίαση όταν η συντριπτική πλειοψηφία των εστιατορίων και τον καφέ λειτουργεί συγκροτημένα τηρώντας τα μέτρα και στέλνει τον κόσμο τον έναν πάνω στον άλλον με τον καφέ στο χέρι στις πλατείες, είναι θλιβερή. Όταν συκοφαντεί και τον κόσμο, γίνεται επικίνδυνη. Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να τον συνεφέρει πριν είναι αργά για την πατρίδα.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page