Home Greek News Ο Τζόνσον ανακοίνωσε νέο lockdown στη Αγγλία ενώ το επίσημο σάιτ τους λέει ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ θεωρείται πλέον ως μολυσματική ασθένεια

Ο Τζόνσον ανακοίνωσε νέο lockdown στη Αγγλία ενώ το επίσημο σάιτ τους λέει ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ θεωρείται πλέον ως μολυσματική ασθένεια

by _
0 comment 150 views

Ο Τζόνσον ανακοίνωσε νέο lockdown στη Αγγλία ενώ το επίσημο σάιτ τους λέει ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ θεωρείται πλέον ως μολυσματική ασθένεια…!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Το Ηνωμένο Βασείλιο ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ πλέον ως μολυσματική ασθένεια υψηλού επιπέδου τον κορωναϊό!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάζουμε σήμερα από το Πρώτο Θέμα τα εξής απίστευτα για το νέο lockdown που μόλις ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον…

Νέο lockdown στην Αγγλία από την ερχόμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον σε συνέντευξη Τύπου παπό την Ντάουνινγκ Στριτ, με θέμα την εξέλιξη της πανδημίας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε ότι τα μέτρα δεν είναι τόσο αυστηρά όσο εκείνα του περασμένου Μαρτίου και Απριλίου, αλλά το μήνυμα είναι και πάλι «μείνετε σπίτι». Τόνισε επίσης ότι εάν δεν δράσουμε τώρα, σύντομα η δυναμικότητα των νοσοκομείων θα ξεπεραστεί και θα έχουμε χιλιάδες θανάτους κάθε ημέρα.

 

Από την Πέμπτη και μέχρι τις αρχές του Δεκέμβρη, πρέπει να μένετε σπίτι και μπορείτε να βγαίνετε έξω μόνο εάν υπάρχει ειδικός λόγος, είπε ο Τζόνσον.

 

Δείτε τη συνεχεια εδω >> https://www.protothema.gr/world/article/1060689/lockdown-enos-mina-sti-agglia-tha-anakoinosei-se-ligi-ora-o-boris-tzonson-mme/

ΚΙ ΟΜΩΣ, Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΕΙΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΦΕΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!….

Η ακόλουθη αποκάλυψις του ιστολογίου μας, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), θα έπρεπε όχι μόνο να εξοργίσει τον κάθε Έλληνα πολίτη, αλλά και να τον κάνει να βγεί από το…ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ και βγεί στους…ΔΡΟΜΟΥΣ, μαζί με τούς συμπολίτες του, ώστε να…ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!
Σας είπαμε από την αρχή του όλου ΘΕΑΜΑΤΟΣ, ΣΟΟΥ αυτού ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ παρά ΜΟΝΟ στο…«ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ» μυαλό του Κούλη και των στελεχών της ανθελληνικής κυβέρνησής του που «τρέχουν» κι αυτοί αυτήν την ΑΠΑΤΗ χάριν των συμφερόντων των ελιτιστών πού είναι πίσω από αυτήν την…ΚΟΜΠΙΝΑ και…ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ τι δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες ο επίσημος ιστότοπος της βρετανικής κυβερνήσεως και…ΦΡΙΞΤΕ!!!…

Κατάσταση του COVID-19

Από τις 19 Μαρτίου 2020, το COVID-19 δεν θεωρείται πλέον ως μολυσματική ασθένεια υψηλού επιπέδου (στα Αγγλικλα, HCID, high consequence infectious disease) στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Ο όμιλος HCID για την δημόσια υγεία των 4 εθνών προέβη σε προσωρινή σύσταση τον Ιανουάριο του 2020 για να ταξινομήσει το COVID-19 ως HCID. Αυτό βασίστηκε στην εξέταση των κριτηρίων HCID του Ηνωμένου Βασιλείου για τον ιό και την ασθένεια με πληροφορίες διαθέσιμες κατά τα πρώτα στάδια της επιδημίας.

 

Τώρα που υπάρχουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με το COVID-19, οι φορείς δημόσιας υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αναθεωρήσει τις πλέον ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το COVID-19 έναντι των κριτηρίων HCID του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχουν διαπιστώσει ότι πολλά χαρακτηριστικά έχουν αλλάξει τώρα· ειδικότερα, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά θνησιμότητας (συνολικά χαμηλά) και υπάρχει πλέον μεγαλύτερη κλινική συνειδητοποίηση και ειδική και ευαίσθητη εργαστηριακή δοκιμασία, η διαθεσιμότητα της οποίας συνεχίζει να αυξάνεται.

 

Η Συμβουλευτική Επιτροπή για τα Επικίνδυνα Παθογόνα (ACDP) είναι επίσης της γνώμης ότι το COVID-19 δεν πρέπει πλέον να χαρακτηριστεί ως HCID.

Δείτε τώρα το αρχικό αγγλικό κείμενο…

Status of COVID-19

As of 19 March 2020, COVID-19 is no longer considered to be a high consequence infectious diseases (HCID) in the UK.

 

The 4 nations public health HCID group made an interim recommendation in January 2020 to classify COVID-19 as an HCID. This was based on consideration of the UK HCID criteria about the virus and the disease with information available during the early stages of the outbreak. Now that more is known about COVID-19, the public health bodies in the UK have reviewed the most up to date information about COVID-19 against the UK HCID criteria. They have determined that several features have now changed; in particular, more information is available about mortality rates (low overall), and there is now greater clinical awareness and a specific and sensitive laboratory test, the availability of which continues to increase.

 

The Advisory Committee on Dangerous Pathogens (ACDP) is also of the opinion that COVID-19 should no longer be classified as an HCID.

Δείτε τώρα τα σχετικά αποσπάσματα αυτού του τμήματος του επίσημου ιστότοπου της βρετανικής κυβερνήσεως…

 

Και εδώ ο σχετικός σύνδεσμος για να μεταβείτε κι εσείς εκεί να ελέγξετε μόνο σας αυτά που σας αναφέρουμε εδώ…

https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid?fbclid=IwAR28wChBbbZLgVvtsp4hA1hAIaP-02LxCeoqmlb-h8VOse5vr3ZAAMjOJFw#status-of-covid-19

ΟΠΟΤΕ, αφού το COVID-19 ΔΕΝ θεωρείται πλέον ως μολυσματική ασθένεια υψηλού επιπέδου στο Ηνωμένο Βασίλειο, τότε,…ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ…ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣ’ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ…ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…!!!
Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα μας Έλληνες για περισσότερα για αυτήν μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ που σας έχει κάνει η κυβέρνηση…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr