Home Greek News «Κόπηκε» πριν βγει η εκπομπή του Σρόιτερ που θα είχε καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

«Κόπηκε» πριν βγει η εκπομπή του Σρόιτερ που θα είχε καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

by _
0 comment 140 views

«Κόπηκε» πριν βγει η εκπομπή του Σρόιτερ που θα είχε καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο


Χθες στις 00:00 ήταν προγραμματισμένη η εκπομπή «Tik Talk» με τον Γρηγόρη Πετράκο καλεσμένο, την οποία ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε προμοτάρει με σχετικό βίvτεο που αναρτήθηκε χθες στο προφίλ του στο Facebook, αλλά και με σημερινή του ανάρτηση που προειδοποιούσε για πιθανό μοντάζ από την ομάδα του ALPHA.

Ο ίδιος ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει για τις απόψεις του περί κορωνοϊού οι οποίες μπορεί να εξόργισαν την επιστημονική κοινότητα, βρήκαν όμως και φανατικούς υποστηρικτές όπως προδίδουν τα… αποθεωτικά σχόλια κάτω από την εν λόγω ανάρτηση.

Εντέλει, αν και είχε παίξει trailer την αποψινής εκπομπής και παρά το γεγονός πως στο πρόγραμμα του ALPHA υπάρχει κανονικά, στη θέση της είδαμε να παίζει ξένη ταινία, χωρίς σχετική ανακοίνωση του σταθμού που να εξηγεί για ποιο λόγο αναβλήθηκε η μετάδοση της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ.

Αναμένονται ανακοινώσεις από πλευράς ALPHA και σίγουρα η τοποθέτηση του ίδιου του Γρηγόρη Πετράκου.

Tα σχόλια δε στην ανάρτηση του Σρόιτερ με το trailer της εκπομπής είναι προσβλητικότατα…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr