Home Greek News ΔΕΙΤΕ πως οι μπάτσοι του Κούλη ασκούν ΒΙΑ στους πολίτες που τους εκθέτουν που συμμετέχουν κι αυτοί στην απάτη του κορωνοϊού!!!

ΔΕΙΤΕ πως οι μπάτσοι του Κούλη ασκούν ΒΙΑ στους πολίτες που τους εκθέτουν που συμμετέχουν κι αυτοί στην απάτη του κορωνοϊού!!!

by _
0 comment 140 views

ΔΕΙΤΕ πως οι μπάτσοι του Κούλη ασκούν ΒΙΑ στους πολίτες που τους εκθέτουν που συμμετέχουν κι αυτοί στην απάτη του κορωνοϊού!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο γενναίο παιδί μας είχε την κότσια να καταγγέλει το ΕΓΚΛΗΜΑ του προστίμου του 150 ευρώ που έχει επιβάλει η ανθελληνική κυβέρνηση στους Έλληνες πολίτες, λόγω του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, και του ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΒΙΑΙΑ μετά οι μπάτσοι (γουρούνια, δολοφόνοι!) του Μητσοτάκη και..ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

Οι αστυνομικοί δεν θέλουν ΚΑΝΕΝΑΣ να τους βιντεοσκοποεί την ώρα που ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ εις βάρος του ελληνικού κατόπιν εντολής μιας κυβέρνησης ΠΑΡΑΝΟΜΟΤΑΤΗΣ που ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Και όταν κάποιος τους αστυνομικούς τους τραβάει βίντεο, επικαλούνται μετά τα…ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ κάποιον ΔΗΘΕΝ «νόμο» που λέει, ΔΗΘΕΝ, ότι έχουν «ασυλία» ως προς αυτό. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΔΗΘΕΝ “ΑΣΥΛΙΑ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΥΤΟΙ ΣΑΤΑΝΑΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΣΥΝΤΩΜΑ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Δείτε όμως τι μου έκαναν πέρσι και ΕΜΕΝΑ οι αστυνομικοί, στο Σύνταγμα, όταν είχα πάει εκεί να τραβήξω λίγο βίντεο το όλο ωραίο τοπίο του Συντάγματος. ΔΕΙΤΕ πόσο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΙΤΕ πόσο ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ. Εγώ απλά ταβούβουσα βίντεο και αυτοί νόμιζαν ότι τραβούσα ΑΥΤΟΥΣ! Και όταν με πλησίασαν/ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ σαν λυσσασμένα σκυλιά, τους είπα τι θέλουν, αλλά αυτοί απλά μου ζητούσαν την ταυτότητά τους. Αλλά επέμενα και τους ρωτούσα για ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ μου σταματούσαν τη βιντεοσκόπηση διότι δεν είχαν ιδέα τον λόγον, αλλά αυτοί ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. Τους είπα μετά ότι το να σταμήσουν κάποιον πολίτην και να τους ζητήσουν την ταυτότητα, ΧΩΡΙΣ να του λένε και τον ΛΟΓΟΝ για αυτό, είναι εντελώς ΑΠΑΡΑΚΔΕΚΤΟ καθώς και ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Δηλαδή, το όλο θέμα αυτό είχε να κάνει με το γεγονός πως αυτά τα παρανοϊκά ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ του συστήματος δεν θέλουν να δώσουν ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.

ΔΕΊΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΒΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤ. ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!….

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η / ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!! ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΡΘΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ Η/ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Βήμα, βήμα ο τρόπος που φυτεύει στοιχεία η ομάδα ΔΕΛΤΑ στις τσάντες .. όχι ότι πέφτουμε απ’ τα σύννεφα ,αλλά τόσο ξεκάθαρ;;; Μπράβο σε όσους έφτιαξαν αυτό το βίντεο!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr