Home ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ: Συνοδεύει τον Τραμπ η ίδια ή σωσίας της;

Μελάνια Τραμπ: Συνοδεύει τον Τραμπ η ίδια ή σωσίας της;

by _
0 comment 102 views

Μελάνια Τραμπ: Συνοδεύει τον Τραμπ η ίδια ή σωσίας της;

Μίνα Αγγελίνη

Από… κόσκινο περνούν οι Αμερικανοί την «Πρώτη Κυρία» – Εστιάζουν στις φωτογραφίες για να δουν αν στις δημόσιες εμφανίσεις της είναι fake ή πραγματική – Τα πλάνα που πυροδότησαν τις φήμες

Εμμονή με την «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ έχουν πάθει οι Αμερικανοί πολίτες αφού σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, την περνούν από σκάνερ… Αφότου νόσησε από Covid-19, ηΜελάνια Τραμπ τέθηκε σε κατ΄ οίκον περιορισμό στο Λευκό Οίκο. Η «Πρώτη Κυρία» έλαμψε δια της απουσίας της σχεδόν σε όλη την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της.

Όμως, στις 22 Οκτωβρίου, η 50χρονη Μελάνια συνόδευσε τον σύζυγό της μέχρι το Τενεσί για το τελευταίο προεδρικό debate. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν την «Πρώτη Κυρία» να επιβαίνει στο προεδρικό ελικόπτερο «Marine One» με τις «κακές γλώσσες» να σχολιάζουν στα social media ότι η κυρία αυτή δεν είναι η Μελάνια αλλά σωσίας της.

Τι έδειξε η σύγκριση των φωτογραφιών

Περνώντας από… κόσκινο την φωτογραφία της, πολλοί χρήστες στο Twitter έσπευσαν να γράψουν ότι δεν είναι τα δόντια, η μύτη και το χαμόγελο της τρίτης συζύγου του Τραμπ.

Χρησιμοποιώντας το hastag #fakemelania, που σημαίνει «ψεύτικη Μελάνια», χιλιάδες χρήστες αναφέρθηκαν στο πόσο διαφορετική δείχνει, εστιάζοντας στην οδοντοστοιχία της.

Για fake news μιλά ο Ντόναλντ Τραμπ

Μάλιστα το θέμα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις που ανάγκασε τον Τραμπ να απαντήσει στις φήμες λέγοντας πως πρόκειται για «fake news». Η Μελάνια φαίνεται να φοράει μεγάλα γυαλιά ηλίου και να έχει ένα τεράστιο χαμόγελο που ορισμένοι χρήστες του Twitter πιστεύουν ότι δεν ταιριάζει με το συνηθισμένο αυστηρό χαμόγελό της.

«Το μόνο πράγμα που θα μου λείψει από αυτή τη διοίκηση είναι να βάζουν νέες Μελάνια και να προσποιούνται πως δεν θα το παρατηρήσουμε», έγραψε ένας χρήστης. «Δεν πίστευα ποτέ στις θεωρίες συνωμοσίας για τη Μελάνια, αλλά μπορείς να πεις 100% πως δεν είναι αυτή, επειδή στο βάθος κοιτάζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από απόσταση», ανέφερε κάποιος άλλος, με έναν ακόμη να προσθέτει: «Ετοιμαζόμουν να πάρω έναν ωραίο υπνάκο, αλλά τώρα έχω τρομάξει από την ψεύτικη Μελάνια».

Την ίδια ώρα, κάποιος έβαλε δίπλα μια άλλη φωτογραφία της Μελάνια, γράφοντας: «Έχει τσεκάρει κανείς την πραγματική Μελάνια;». Ακόμη και ο κωμικός Πάτον Όσβαλντ έγραψε: «Αυτό… δεν είναι Μελάνια. Δεν προσπάθησαν καν». Προχωρώντας ακόμη παραπέρα, κάποιοι εστίασαν στα δόντια της Μελάνια, γράφοντας ότι έδειχναν πιο στρογγυλά απ’ ό, τι συνήθως.

Υπήρξαν και αυτοί που έσπευσαν να διαψεύσουν τη θεωρία, χαρακτηρίζοντάς την γελοία. «Είναι η Μελάνια. Γιατί να ασχοληθείτε με παράξενες συνωμοσίες όταν έχουμε ήδη κατακλυστεί από πραγματική διαφθορά και σκάνδαλα;», διερωτάται μία χρήστης. Ανάλογα σχόλια είχε προκαλέσει και μια εικόνα του ζευγαριού σε ένα μνημείο για τα θύματα ανεμοστρόβιλου στην Αλαμπάμα το 2019. Οι χρήστες του Twitter έγραφαν ότι δεν ήταν το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία.

Ενώ πλησιάζουν οι εκλογές, αναζωπυρώνονται οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον αν η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, χρησιμοποιεί σωσία στις δημόσιες εμφανίσεις της.

https://www.protothema.gr/world/article/1058935/melania-trab-sunodeuei-ton-trab-i-idia-i-sosias-tis/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr