Home Greek News Έκθεση μυστικών πληροφοριών: Η Τουρκία προσλαμβάνει Σύριους μισθοφόρους για να σταλούν στα ελληνικά σύνορα για πόλεμο με την Ελλάδα!!!

Έκθεση μυστικών πληροφοριών: Η Τουρκία προσλαμβάνει Σύριους μισθοφόρους για να σταλούν στα ελληνικά σύνορα για πόλεμο με την Ελλάδα!!!

by _
0 comment 176 views

Έκθεση μυστικών πληροφοριών: Η Τουρκία προσλαμβάνει Σύριους μισθοφόρους για να σταλούν στα ελληνικά σύνορα για πόλεμο με την Ελλάδα!!!

από τον PAUL ANTONOPOULOS


Σύμφωνα με το σάιτ GreekCityTimes.gr (μετάφραση του GreekNewsOnDemand.com):

Ένας Αρμένιος δημοσιογράφος, γνωστός ως ένας από τους πρώτους που τόνισε ότι η Τουρκία στρατολογούσε Σύριους μισθοφόρους για να πολεμήσουν ενάντια στις αρμενικές δυνάμεις στο Artsakh, ανέφερε τώρα ότι η Τουρκία στρατολογεί περισσότερους μισθοφόρους για να σταλούν στα σύνορα με την…Ελλάδα!!!

Ο Abraham Kasparian, ένας αρμένιος δημοσιογράφος από τη Συρία, αποκάλυψε μέσω διαρροών συνομιλιών μεταξύ τρομοκρατών με έδρα το Idlib ότι η Τουρκία στρατολογεί τώρα Σύριους μισθοφόρους για να σταλούν στα ελληνικά σύνορα.

Ο δημοσιογράφος του ArmNews στο καθημερινό του ενημερωτικό δελτίο την Τετάρτη είπε ότι διαδίδεται μεταξύ Σύριων μαχητών στο Ιντλίμπ ότι ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι «εξαιρετικά δυνατός» και ότι υπάρχουν χιλιάδες Σύριοι μισθοφόροι έτοιμοι να αναπτυχθούν στα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα.

Ο Kasparian λέει ότι καθώς η Τουρκία φιλοξενεί χιλιάδες Σύριους μαχητές, η Άγκυρα σχεδιάζει μια άλλη τοποθεσία για να τους «κάψει», καθώς το Αζερμπαϊτζάν δεν θα είναι αρκετό για να τα ξεφορτωθεί όλα.

Ο Συριακός πόλεμος, που διεξάγεται από το 2011, έχει σχεδόν τελειώσει. Η Τουρκία είναι το μόνο περιφερειακό κράτος που συνεχίζει να υποστηρίζει εξτρεμιστές μαχητές στη χώρα που έχει υποστεί πόλεμο και δεν θέλει να παραιτηθεί από τον έλεγχο της επαρχίας Idlib, παρατείνοντας έτσι τα δεινά εκεί.

Ωστόσο, πολλοί από αυτούς τους Σύριους μαχητές έχουν γίνει εγχώριο πρόβλημα για την Τουρκία, γεγονός που αποτελεί μέρος του λόγου για τον οποίο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τους διασπά ως μια κινητή δύναμη μάχης για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του στη Λιβύη και το Αζερμπαϊτζάν.

Φαίνεται όμως, σύμφωνα με τον Kasparian, ότι μερικοί μισθοφόροι θα αναπτυχθούν στα χερσαία σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στη Θράκη.

Ο Kasparian, ο οποίος έχει ένα εντυπωσιακό ιστορικό αξιοπιστίας, ολοκλήρωσε αυτό το μέρος του ημερήσιου δελτίου του λέγοντας ότι η αναφορά του «θα είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τους συναδέλφους μας Έλληνες και τις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών τους. Είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες φίλοι μας και η Ε.Υ.Π. κατέχουν ήδη αυτές τις πληροφορίες, αλλά αν όχι – τότε…ΟΡΙΣΤΕ.!”

Η έκθεσή του σχετικά με τους συριακούς μισθοφόρους που ετοιμάζονται να αναπτυχθούν στα ελληνικά σύνορα έρχεται όταν η Stephanie Turco Williams, η κορυφαία απεσταλμένος του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λιβύη, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ξένοι μισθοφόροι θα αποχωρήσουν «από όλα τα εδάφη, τον αέρα και τη θάλασσα της Λιβύης» εντός τριών μηνών.

Έχει αναφερθεί εκτενώς ότι οι μαχητές του ISIS και της Αλ Κάιντα από τη Συρία έχουν περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα και στο παρελθόν για να φτάσουν σε άλλους προορισμούς στην Ευρώπη.

Το αν θα τους χρησιμοποιήσει ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν εναντίον της Ελλάδος, μένει να δούμε, αλλά με τους Σύριους μισθοφόρους να συζητούν ήδη την «υψηλή πιθανότητα» η Τουρκία θα πάει σε πόλεμο με τον «σύμμαχό της» του ΝΑΤΟ, αυτή είναι μια απειλή ασφάλειας που πρέπει να λάβει σοβαρά υπ᾽όψιν η Αθήνα.


Πηγή >> greekcitytimes.com με μετάφρασιν Ελληνιστί από τον Ιωάννη Κουντούρη των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr