Home ΗΠΑ Γκισλέιν Μάξγουελ: Στο φως η 418 σελίδων κατάθεση για τη σεξουαλική ζωή της προφυλακισμένης Βρετανίδας μαστροπού

Γκισλέιν Μάξγουελ: Στο φως η 418 σελίδων κατάθεση για τη σεξουαλική ζωή της προφυλακισμένης Βρετανίδας μαστροπού

by _
0 comment 168 views

Γκισλέιν Μάξγουελ: Στο φως η 418 σελίδων κατάθεση για τη σεξουαλική ζωή της προφυλακισμένης Βρετανίδας μαστροπού

Μιχάλης Ροδόπουλος

Η στενή συνεργάτιδα του παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο να κρατήσει αδημοσίευτα τα αποκαλυπτικά δικαστικά έγγραφα

Μπορεί οι δικηγόροι της Γκισλέιν Μάξγουελ να πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να παραμείνει «εμπιστευτική» η 418 σελίδων κατάθεση της 58χρονης μαστροπού του Τζέφρι Επστάιν σχετικά με τη σεξουαλική της ζωή, αλλά ύστερα από απόφαση του ομοσπονδιακού Εφετείου, η κατάθεση δημοσιοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το δικαστήριο που ερευνά το δεύτερο κύκλωμα στη Νέα Υόρκη, διαπίστωσε ότι το επιχείρημα της ήδη προφυλακισμένης Μάξγουελ κατά της απελευθέρωσής της κατάθεσής της ήταν «άνευ αξίας» .

Η απόφαση ανέφερε: «Το Επαρχιακό Δικαστήριο έκρινε ορθά ότι το υλικό της κατάθεσης είναι δικαστικό έγγραφο στα οποία αποδίδεται το τεκμήριο της δημόσιας πρόσβασης και δεν έκανε κατάχρηση της διακριτικής του ευχέρειας απορρίπτοντας τα ανυπόστατα επιχειρήματα της Γκισλέιν Μάξγουελ ότι τα συμφέροντά της υπερισχύουν του τεκμηρίου πρόσβασης. Η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου διατύπωσε και εφάρμοσε το σωστό νομικό πλαίσιο στην εξατομικευμένη αναθεώρηση του υλικού που θα αποσφραγιστεί».

Η νομική ομάδα της Γκισλέιν Μάξγουελ είχε ισχυριστεί ότι η κατάθεση προσπαθεί να την «αναγκάσει να απαντήσει σε ενοχλητικές ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλική της ζωή», χαρακτηρίζοντας τον τρόπο ανάκρισης ως «εξαιρετικά προσωπικό, εμπιστευτικό και υπόκειται σε σημαντική κατάχρηση από τα Μέσα ενημέρωσης».

maxwell
Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η Daily Mail και προέρχεται από το σπίτι του Έπσταϊν εμφανίζεται μια γυναίκα που μοιάζει με τη Μάξγουελ να ποζάρει γυμνή

Η κατάθεση είναι μέρος χιλιάδων αρχείων που σταδιακά δημοσιοποιούνται ως μέρος της πολύκροτης υπόθεσης με κατηγορούμενη την 58χρονη Βρετανίδα, συνεργάτιδα του Αμερικανού παιδόφιλου, Τζέφρι Επστάιν, από το θύμα του Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι , επιπλέον από τις ποινικές διώξεις που έχουν ήδη ασκηθεί εναντίον της Μάξγουελ.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ βρίσκεται στη φυλακή εν αναμονή της δίκης της όπου κατηγορείται ότι δελέαζε 14χρονα κορίτσια από το 1994 μέχρι το 1997 για να ικανοποιήσουν τις διεστραμμένες σεξουαλικές επιθυμίες του Τζέφρι Επστάιν.

33494942-8857013-Alessi_reveals_that_the_Duke_of_York_visited_Epstein_s_mansion_i-a-17_1603143250265
Η 36χρονη σήμερα Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι έχει ισχυριστεί ότι επί σειρά ετών υπήρξε «σκλάβα του σεξ» για τον Έπσταϊν και την πρώην ερωμένη του, Γκισλέιν Μάξγουελ και ότι ο δισεκατομμυριούχος την «παραχωρούσε» στους ισχυρούς φίλους του για να την κακοποιήσουν. Σύμφωνα με την ίδια, γνωρίστηκε μέσω του ζευγαριού με τον πρίγκιπα Άντριου το 2001 και εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί του στο πολυτελές σπίτι της Μάξγουελ στην Μπελγκράβια

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε μετά βίας να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, ισχυρισμούς που εκείνος αρνείται, και ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ ήταν εκείνη που την προώθησε στο πριγκιπικό κρεβάτι.

Στα έγγραφα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει τους προηγούμενους μήνες έχουν ήδη αποκαλυφθεί σημαντικές νέες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση Επστάιν. Τον περασμένο Αύγουστο η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι κατονόμασε μια σειρά από επώνυμους Αμερικανούς που φέρονται να εμπλέκονται στην κακοποίηση κοριτσιών από τον Επστάιν.
Ανάμεσά τους, τον πρώην ηγέτη της πλειοψηφίας της Γερουσίας των ΗΠΑ Τζορτζ Μίτσελ, τον δικηγόρο του Επστάιν, Άλαν Ντερσόβιτς, τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Γκλεν Ντουμπέν, τον πρώην κυβερνήτη του Νέου Μεξικού Μπιλ Ρίτσαρντσον, τον εκλιπόντα επιστήμονα του ΜΙΤ Μάρβιν Μίνσκι και τον ατζένη μοντέλων Ζαν Λικ Μπρουνέλ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr