Home ΗΠΑ Επίκειται η σύλληψη του Χάντερ Μπάιντεν; Θα τον αυτοκτονήσουν, όπως τον Έπστιν;

Επίκειται η σύλληψη του Χάντερ Μπάιντεν; Θα τον αυτοκτονήσουν, όπως τον Έπστιν;

by _
0 comment 143 views

Επίκειται η σύλληψη του Χάντερ Μπάιντεν; Θα τον αυτοκτονήσουν, όπως τον Έπστιν;

Date: 21/10/2020 Time: 22:03

ΤΖΩΡΑΣ 4 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο δικηγόρος του Προέδρου Τραμπ, Ρούντολφ Τζουλιάνι, έδωσε χθες στην πολιτειακή αστυνομία του Ντέλαγουερ, αντίγραφα του υλικού από το «λάπτοπ από την κόλαση», όπως το αποκάλεσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, στο κανάλι News Max, αποκάλυψε, πως μέσα στο λάπτοπ υπάρχει αρκετό υλικό, που δείχνει μεταξύ άλλων, ότι ο Χάντερ, έκανε σεξ με 14χρονη και πως υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Τζο Μπάιντεν, έχει λάβει περίπου 40 με 50 εκατομμύρια δολάρια μίζες.

Εάν η πολιτειακή αστυνομία κάνει το καθήκον της, όχι όπως το FBI, που αγνόησε προκλητικά τα ενοχοποιητικά στοιχεία, τότε, ο Χάντερ Μπάιντεν, δύσκολα θα αποφύγει την σύλληψη. Ο Πρόεδρος Τραμπ επίσης, έδωσε εντολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης Γουίλλιαμ Μπαρ, να διορίσει ειδικό ανακριτή που θα ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση. Όλα δείχνουν, ότι υπάρχει και η εμπλοκή του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Τζον Κέρρυ, στις «διευκολύνσεις» προς τους Κινέζους.

Η υπόθεση, είναι πάρα πολύ σοβαρή. Έχουμε τα αδικήματα του παράνομου χρηματισμού, σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, χρήσης ναρκωτικών, παιδικής πορνογραφίας και αρκετά στοιχεία που δείχνουν εσχάτη προδοσία για το πρώην ανώτατο πολιτικό προσωπικό του Λευκού Οίκου. Ακόμα, δεν έχει διαψεύσει ο Τζο Μπάιντεν, ότι το υλικό που υπάρχει μέσα στο λάπτοπ δεν είναι του γιου του και αυτό, έχει τη δική του αξία…

Ούτε στην Αμερική, ούτε στην Ελλάδα, έχει καταλάβει ο κόσμος το μέγεθος αυτής της υπόθεσης. Από το μισό και μόνο, σκληρό δίσκο που έχουν καταφέρει να μελετήσουν, προκύπτουν βαρύτατα ποινικά αδικήματα για εξέχουσες προσωπικότητες του Δημοκρατικού κόμματος και της κυβέρνησης Ομπάμα. Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία των ΗΠΑ, από την ημέρα της ανεξαρτησίας τους! Εάν προχωρήσει μέχρι τέλους η υπόθεση αυτή, τότε δε θα υπάρχει πολιτικό σύστημα στις ΗΠΑ την επόμενη μέρα! Θα έχουμε μπροστά στα μάτια μας, έναν πρώην Πρόεδρο, αντιπρόεδρο, Υπουργούς, βουλευτές και γερουσιαστές, με κατηγορίες που μπορούν να επισείουν μέχρι και τη θανατική ποινή!

Θα οδηγηθούν οι ΗΠΑ σε εμφύλιο που θα πυροδοτήσουν οι Δημοκρατικοί, μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθούν οι ηγεσίες τους στη φυλακή ή στο απόσπασμα; Είναι εξαιρετικά πιθανό. Θα εκβιάσουν με την απειλή του εμφυλίου τη Δικαιοσύνη; Κάποιοι ήδη το έχουν κάνει. Έγραψα στην τελευταία μου ανάλυση, ότι γίνονται πολυεπίπεδες διεργασίες στις ελίτ των ελίτ της Αμερικής. Όλοι, είναι σοκαρισμένοι από το μέγεθος της υπόθεσης και τις διαστάσεις της. Υπάρχει μούδιασμα και από την πλευρά των Ρεπουμπλικανών, για το που μπορεί να φτάσει αυτή η υπόθεση και τι αντίκτυπο μπορεί να έχει στην πολιτικο-οικονομική θέση της υπερδύναμης.

Θα βρεθεί αυτοκτονημένος ο Χάντερ Μπάιντεν στο κελί του, όπως ο Έπστιν; Είναι ένα ενδεχόμενο και αυτό, διότι, ο Χάντερ, μόλις του περάσουν χειροπέδες θα κελαηδήσει σαν πουλάκι για να μην πάει φυλακή, οπότε θα πρέπει να δώσει στεγνά, κόσμο και κοσμάκη από την κυβέρνηση Ομπάμα. Είναι τοξικομανής και τοξικο-εξαρτημένο άτομο, που πολύ δύσκολα θα αντέξει πίσω από τα κάγκελα. Είναι βέβαιο, πως θα κάνει τα πάντα για να μη βρεθεί εκεί!

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στις ΗΠΑ, μετά από αυτή την υπόθεση. Πολιτικά, ιδεολογικά και γεωπολιτικά, ο πλανήτης, θα μπει σε μία νέα τροχιά. Μην έχετε καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Ο Πρόεδρος Τραμπ, το περιέγραψε πιο εύγλωττα, πιο εύστοχα και πιο «χειρουργικά» από κάθε άλλον. Αυτό, είναι το «λάπτοπ από την κόλαση»!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

https://theflagreport.com/epikeitai-i-syllipsi-tou-chanter-bainten-tha-ton-aftoktonisoun-opos-ton-epstin/?fbclid=IwAR3O_NBgVOO6CJAH5PCf8GB56sooSokYtPhkKzVNeMP32xMQVgu9-tLIK4Q

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr