Home Greek News Νέα Σμύρνη: Υπουργός και κακοποίησης και τρομοκράτησης ανηλίκων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Νέα Σμύρνη: Υπουργός και κακοποίησης και τρομοκράτησης ανηλίκων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

by _
0 comment 169 views

Υπουργός και κακοποίησης και τρομοκράτησης ανηλίκων

Από το 20 Οκτωβρίου 2020 αλλά ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσο ποτέ!


Ο Χρυσοχοϊδης του πισθάγκωνα δεμένου στην ταράτσα  Ινδαρέ. Ο Χρυσοχοϊδης του βίαιου ξυλοδαρμού και του γδυσίματος διαδηλωτών στους δρόμους της Αθήνας. Ο Χρυσοχοϊδης των βασανισμών διαδηλωτών στα κτίρια της ασφάλειας. Ο Χρυσοχοϊδης του «έχουμε χούντα ρε, κατάλαβες;» όπως δήλωνε περήφανα άνδρας του την ώρα που ξυλοκοπούσε ανελέητα. Και τώρα, ο Χρυσοχοϊδης, της κράτησης των πέντε ανηλίκων στη ΓΑΔΑ. Ο υπουργός της τρομοκράτησης ανηλίκων.

Το «έγκλημα» που διέπραξαν οι μαθητές, είναι το ότι αρνούνται τα υπεράριθμα τμήματα εν μέσω πανδημίας, αναδεικνύοντας την κοροϊδία του υπ. Παιδείας και της πολιτείας. Τα παιδιά τα έψαξαν, δεν βρήκαν τίποτα, αλλά τι με αυτό; Οι άνδρες του Χρυσοχοϊδη, είχαν προφανώς εντολή να κάνουν συλλήψεις.

Και πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί, αν όχι ξεκάθαρα κακοποιητική συμπεριφορά, ο εκφοβισμός, και η απομόνωση τους; Πέντε ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι συνελήφθησαν στην μαθητική διαδήλωση και στους οποίους στερήθηκε το δικαίωμα να επικοινωνήσουν με τους γονείς τους για πέντε μέρες, ενώ απαγόρευσαν στους συνηγόρους τους να τους μεταφέρουν φρέσκα ρούχα και συσκευασμένα τρόφιμα. Πέντε μαθητές που φορτώθηκαν κακουργήματα, από μία πολιτεία που παραβιάζει συστηματικά κάθε δικαίωμα ανηλίκων και ενηλίκων. Από μια πολιτεία που έχει ελεύθερους να αλωνίζουν τους δολοφόνους του Ζακ Κωστόπουλου και ενοχοποιεί, βασανίζει εκφοβίζει τα παιδιά μας.

Δεν ξέρω αν έχει πιο βαθύ πάτο το πηγάδι, αν και το Υπουργείο «Προστασίας» του Πολίτη έχει βαλθεί να μας αποδείξει πως είναι απύθμενο το βάθος, το μόνο σίγουρο είναι πως ο πάτος αυτός έχει ονοματεπώνυμα. Και το όνομα του υπουργού φιγουράρει πρώτο στη λίστα.

Ο δε πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι απλά δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά έχει την πρωταρχική ευθύνη εφόσον δεν αποκαθηλώνει τον υπουργό του. Βέβαια τι να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό, που την ώρα που η χώρα στενάζει από την πανδημία, μαθητές, γονείς, νοσοκομειακό προσωπικό, καλλιτέχνες κι άλλες επαγγελματικές ομάδες εκπέμπουν sos, εκείνος μοιράζει μέσω των καλοχορτασμένων ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες και παρατεταμένες διακοπές του!

Το σύνθημα «Κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά μας» το είπαμε τον Δεκέμβρη του 2008. Σήμερα το  χρησιμοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων σχολείων της Περιφέρειας και πολύ φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να μείνει στα χείλη μας για πολύ ακόμα. Τα παιδιά μας δεν θα τα αφήσουμε έρμαιο ούτε των φασιστών, ούτε των τραμπούκων της πολιτείας η οποία προετοιμάζει θερμά, μία ακόμα γενιά θυμωμένων νέων που δεν θα έχουν καμία εμπιστοσύνη στους θεσμούς και κανέναν σεβασμό στους εκπροσώπους τους.

Κανένας κρατικός λειτουργός, δεν έχει το δικαίωμα επίσης να ζητά δηλώσεις πολιτικών φρονημάτων από τα παιδιά όπως έπραξε κατ’ομολογία του 14χρονου Βαγγέλη η εισαγγελέας που τον ρώτησε αν ανήκει σε ακροαριστερή οργάνωση κι αν έχει σκοπό να ξανά πάει σε πορείες. Τα παιδιά μας δεν τα θέλουμε ούτε φιμωμένα, ούτε εκφοβισμένα, ούτε ανελεύθερα και κακοποιημένα. Και αυτοί που χρησιμοποιούν αυτές τις μεθόδους απέναντι στα παιδιά, δηλαδή στο μέλλον μας, είναι οι ίδιοι που κρατούν τη σημαία των Χρυσαυγιτών ακόμα ψηλά και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

————

TVXS

Πηγή >> https://radiothi.blogspot.com/2020/10/blog-post_60.html 

Αρχικός τίτλος >> Υπουργός και κακοποίησης και τρομοκράτησης ανηλίκων

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr