Home Κορωνοϊος Σάιτ του ΠΟΥ για τον κορωνοϊό: “Μια ήπια μεταδοτική ασθένεια που κάποιος μπορεί να ξεπεράσει χωρίς ιδιαίτερη ιατρική φροντίδα”

Σάιτ του ΠΟΥ για τον κορωνοϊό: “Μια ήπια μεταδοτική ασθένεια που κάποιος μπορεί να ξεπεράσει χωρίς ιδιαίτερη ιατρική φροντίδα”

by _
0 comment 104 views

Krystallis Doukanaris

Διαβάστε όσοι γνωρίζετε Αγγλικά, τι γράφει ΤΏΡΑ στη σελίδα του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) για τον covid-19.

Προσέξτε πως τον αναφέρει.

Ως “μια ήπια μέχρι μέτρια μεταδοτική ασθένεια που κάποιος μπορεί να ξεπεράσει χωρίς ιδιαίτερη ιατρική περίθαλψη/φροντίδα”.

Συνεχίζοντας,  τονίζει αυτό που γνωρίζουμε από την αρχή.

Ότι οι μόνοι που υπάρχει πιθανότητα να ασθενησουν βαριά,  είναι όσοι έχουν σοβαρά καρδιοαναπνευστικα προβλήματα, καρκίνο και διαβήτη.

Αυτοί δηλαδή που είναι οι ΜΟΝΟΙ που πρέπει να περιοριστούν στο σπίτι .

Αυτοί και μόνο όσοι τους φροντίζουν πρέπει να παίρνουν επιπλέον μέτρα όταν τους πλησιάζουν.

Πιο κάτω αν προσέξετε,  εξηγεί ότι το κλειδί ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΉΣΗ ΜΆΣΚΑΣ αλλά η ΣΥΧΝΉ ΑΠΟΣΤΕΊΡΩΣΗ/ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ των χεριών,  να ΜΗΝ ακουμπάμε το πρόσωπο (πράγμα που αναπόφευκτα συμβαίνει όταν ανεβοκατεβαζουμε τη μάσκα που έχει μαζέψει ότι μικρόβιο κυκλοφορεί στον αέρα) και αν θέλουμε να φταρνιστουμε,  να το κάνουμε καλύπτοντας το πρόσωπο και μύτη με την αγκώνα (μετά φυσικά , με τη πρώτη ευκαιρία, αλλάζουμε ρούχα).

Όπως καταλαβαίνετε,  για μία ασθένεια που προκάλεσε μέχρι στιγμής από όλα τα κρούσματα στη Κύπρο μόνο 0.80% θανάτους (και από αυτούς τους 25 ξέρουμε από μαρτυρίες των συγγενών ότι οι 20 ήταν από άλλες αιτίες), καταλαβαίνετε το μέγεθος της δικτατορίας που μας επιβάλλουν.

Χωρίς ΚΑΝΈΝΑ ΛΌΓΟ,  για μια ΉΠΙΑ έως ΜΈΤΡΙΑ γρίπη,  μας στερούν τον ΚΑΘΑΡΌ ΑΈΡΑ,  την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΔΙΑΚΊΝΗΣΗΣ και το δικαίωμα της απόλαυσης της ζωής, εμάς και των παιδιών μας.

Αυτή η ΒΊΑΙΗ καταπάτηση των Ανθρωπίνων αρχών, είναι σίγουρο πως σύντομα θα επιφέρει και τη ΒΊΑΙΗ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr