Home Greek News Αποκάλυψη-βόμβα Γερμανού βουλευτή: Περίπου 100 δις δίνει κάθε χρόνο στις ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες η Μέρκελ και η ΕΕ!!!

Αποκάλυψη-βόμβα Γερμανού βουλευτή: Περίπου 100 δις δίνει κάθε χρόνο στις ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες η Μέρκελ και η ΕΕ!!!

by _
0 comment 179 views

Αποκάλυψη-βόμβα Γερμανού βουλευτή: Περίπου 100 δις δίνει κάθε χρόνο στις ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες η Μέρκελ και η ΕΕ!!!

Όλα τα πλοία των MKO πλέουν τώρα με τη… γερμανική σημαία!


Και μιας και μιλάμε για τους λαθρο, δείτε πρώτα το βίντεο ΟΙ 4 ΜΚΟ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ 900.000€ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ… ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ για να καταλάβετε πως ακόμη κι η ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΗ κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ είναι στο “ΚΟΛΠΟ”!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές αρχές στοχεύουν πιο ύποπτες μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) καθώς η έρευνα για κατασκοπεία, λαθρεμπόριο ανθρώπων και φοροδιαφυγή συνεχίζει να επεκτείνεται στο πεδίο εφαρμογής της.

Συνολικά 33 ύποπτοι που συνδέονται με τέσσερις ΜΚΟ συνελήφθησαν στα τέλη Σεπτεμβρίου εν μέσω εκτεταμένης έρευνας που διεξήχθη από ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών και αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών, όπως ανέφερε εκτεταμένα η Infowars Europe.

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει πλέον εντοπίσει τρεις ακόμη ΜΚΟ με «ύποπτο παρελθόν και σκιώδεις συναλλαγές», σύμφωνα με την LiFO.

«Η πρώτη ανάλυση των δεδομένων έδειξε ότι οι συγκεκριμένοι τρεις οργανισμοί δεν έχουν ΦΠΑ και τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα, με τους ρόλους τους να θεωρούνται τουλάχιστον ύποπτοι. Έτσι, όλη η δραστηριότητά τους έχει τεθεί υπό το μικροσκόπιο και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα », αναφέρει το ελληνικό μιντιακό μέσο.

“Επιπλέον, υπάρχει μια περίπτωση ΜΚΟ στη Λέσβο, η οποία όχι μόνο έχει σφετεριστεί δημόσιο χώρο, μέρος της οποίας είναι δάσος, αλλά δεν διαθέτει επίσης άδεια για την ίδρυση και τη λειτουργία οργανωμένων κοινωνικών υπηρεσιών.”

Οι οργανισμοί που λειτουργούν χωρίς καθορισμένους αριθμούς φορολογικού μητρώου (ΦΠΑ) είναι ουσιαστικά «οντότητες φάντασμα», καθιστώντας δύσκολη την ανίχνευση των οικονομικών συναλλαγών τους.

Τουλάχιστον 313 ΜΚΟ που εργάζονται στον τομέα της μετανάστευσης λειτουργούν επί του παρόντος στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Proto Thema.

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεκάδες εκατομμύρια δολάρια εισρέουν σε αυτές τις ομάδες από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και χορηγίες, ενώ οι δραστηριότητες και οι λογιστικές τους πρακτικές παραμένουν σκιώδεις στην καλύτερη περίπτωση.

Το πρακτορείο ειδήσεων Infowars Europe βρέθηκε πριν από λίγες μέρες (όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο) στην “φωλιά των εχιδνών” της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης Αντίφα στο Βερολίνο. Εκεί πιστεύεται ότι έχουν την έδρα τους όλες αυτές οι παράνομες και χρημοτοδοτούμενες οργανώσεις του Τζόρτζ Σόρος! Υπάρχει εκεί, δηλαδή, ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ!

Ο Γερμανός βουλευτής της Αντιπολιτεύσεως της γερμανικής κυβερνήσεως Petr Bystron πήγε πρόσφατα δημοσιογράφο του Infowars Europe για να επισκεφθεί μια τοποθεσία στο Βερολίνο που πιστεύεται ότι χρησιμεύει ως έδρα πολλών ΜΚΟ που εμπλέκονται στο διευρυνόμενο σκάνδαλο. Σύμφωνα με τον Bystron. είναι ακριβώς αυτές οι ΜΚΟ που εμπλέκονται στην εμπορία ανθρώπων και όχι μόνο! Είπε στο InfoWars Europe ότι «Αυτές τις υποστηρίζουν τόσο η ΕΕ όσο κι η κυβέρνηση Μέρκελ και το δημοτικό συμβούλιο του Βερολίνου».

Αυτές οι οργανώσεις (μάλλον οργανισμοί γιατί δρούν σαν εταιρείες με τους δικούς τους κανονισμούς, κτλ.) είναι όλες κομμουνιστικές και σοσιαλιστικές είπε ο Bystron! Και συνδέονται με την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Υπάρχουν επίσης πολλοί δικηγόροι και τα δικηγορικά τους γραφεία που τους υποστηρίζουν! Δείτε τώρα τον παρακάτω πίνακα που τους έχει καταγράψει όλους, δικηγόρους μαζί με τις οργανώσεις αυτές….

“Είναι μια μεγάλη επιχείρηση (ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ). [Η γερμανική κυβέρνηση] διανέμει 50 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως -και αυτός είναι ΜΟΝΟΟ ο αριθμός που παραδέχονται, οπότε μπορούμε να μαντέψουμε ότι είναι ίσως 100 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως– σε οργανισμούς”, δήλωσε ο Bystron. “Όλα τα πλοία των MKO πλέουν τώρα με τη… γερμανική σημαία [στον Μεσόγειο]!»

Tp Infowars Europe επισημαίνουν στο ρεπορτάζ τους για αυτό το θέμα ότι οι ΜΚΟ «λειτουργούν την επιχείρηση ιδίως μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.»

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο!…


-Με πληροφορίες από το europe.infowars.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr