Πάλι «μέσα» έπεσε ο Bill Gates: Η Pfizer ετοιμάζει χιλιάδες δόσεις πριν την έγκριση


Πάλι «μέσα» έπεσε ο Bill Gates: Η Pfizer ετοιμάζει χιλιάδες δόσεις πριν την έγκριση


Μα τι άνθρωπος! Τον καφέ βλέπει; Τα ταρώ ρίχνει; Τύφλα να έχει η Πυθία!

Η Pfizer έχει βάλει μπροστά τις μηχανές για την παραγωγή του υποψήφιου εμβολίου κατά του κορωνοϊού, με στόχο να υπάρχουν 100 εκατομμύρια δόσεις διαθέσιμες μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer, που αναπτύσσει το εμβόλιο σε συνεργασία με τη γερμανική BioNTech, θέλει να ρίξει αμέσως το εμβόλιο στην αγορά, 100 εκατομμύρια δόσεις παρότι ακόμα δεν έχει επίσημα αποδειχθεί αποτελεσματικό και ασφαλές. Από αυτές, οι 40 εκατομμύρια προορίζονται για τη Βρετανία.

Αυτή τη στιγμή, γίνονται δοκιμές σε 44.000 ανθρώπους και την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι τον Νοέμβριο, «καλώς εχόντων των πραγμάτων», θα γίνει αίτηση στις αμερικανικές αρχές για επείγουσα έγκριση του εμβολίου.

Τι είχε «μαντέψει» ο Bill Gates

Όπως φαίνεται η Pfizer πιθανά να τερματίσει πρώτη στην παραγωγή ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό. Κι αυτό είχε αναφέρει ο Bill Gates ότι θα συμβεί τον προηγούμενο μήνα, μιλώντας στο cnbc.com 

Κανένα από τα εμβόλια δεν είναι πιθανό να ζητήσει έγκριση στις ΗΠΑ πριν από το τέλος Οκτωβρίου, νομίζω θα τα έχουμε γύρω στον Δεκέμβριο ή Ιανουάριο, οι πιθανότητες είναι ότι τουλάχιστον δύο ή τρία θα ζητήσουν έγκριση – εάν υπάρχει η αποτελεσματικότητα, είχε πει.

«ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ Η PFIZER»

Ε καλά, αυτός κι αν είναι φωτεινός παντογνώστης! Ξέρει ότι θα ‘ρθει πανδημία, συμμετέχει σε σενάρια πανδημίας, ξέρει πότε θα τελειώσει, ξέρει πότε θα έρθει η επόμενη, ξέρει πότε θα έχουμε εμβόλιο, ακόμα και την μάρκα!

Και ξέρει που επενδύει τα χρήματα του.

Το Ίδρυμα Gates που δημιουργήθηκε από τον ίδιο και τη σύζυγό του, ανακοίνωσε τον Μάρτιο συνεργασία για την ανάπτυξη εμβολίου κορωνοϊού με αρκετές εταιρείες βιοεπιστημών, συμπεριλαμβανομένης της Pfizer. Διαθέτει επίσης μετοχές στην Pfizer, καθώς και Johnson & Johnson, Merck και άλλοι και έχει δώσει πολλά εκατομμύρια-επιχορηγήσεις δολαρίων στην Pfizer για την ανάπτυξη διαφόρων εμβολίων τα τελευταία χρόνια, αναφέρει το δημοσίευμα.

Γιατί; Νομίζατε δώρο τις κάνει τις «επιχορηγήσεις»;

Τα άρθρα στην κατηγορία ‘Special Edition’ είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού.

https://igata.gr/2020/10/19/%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b5-%ce%bf-bill-gates-%ce%b7-pfizer-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%b9%ce%bb/?fbclid=IwAR028xfbjkCyn28XXhSIj3zATtA9jEmeanNBfvwI-rixea6TWTw88154db4