Home Κορωνοϊος Κορωνοϊός: Είμαστε σε μια καλοστημένη “άσκηση πανδημίας” με “παθογόνο κατά του αναπνευστικού” παγκοσμίως από τον Σεπτ. του 2019!!!

Κορωνοϊός: Είμαστε σε μια καλοστημένη “άσκηση πανδημίας” με “παθογόνο κατά του αναπνευστικού” παγκοσμίως από τον Σεπτ. του 2019!!!

by _
0 comment 228 views

Κορωνοϊός: Είμαστε σε μια καλοστημένη “άσκηση πανδημίας” με “παθογόνο κατά του αναπνευστικού” παγκοσμίως από τον Σεπτ. του 2019!!!

Η ΨΕΥΤΟ-«πανδημία» COVID-19 είναι μια γνωστή, ζωντανή «Εκπαίδευση & Άσκηση Προσομοίωσης» στο πλαίσιο του ΠΟΥ !!!

Και τα είχαν ήδη όλα στα σκαριά από το….2015, 194 χώρες συμπεριλαμβανομένης της…ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Είχαν προβλέψει και τις…ΜΑΣΚΕΣ σε μια επίσημη έκθεση για αυτό του ΠΟΥ που δημοσιεύθηκε το…ΣΕΠΤ. του 2019!!!


Θρασύμαχος Αειμάχου

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ “ΑΣΚΗΣΗ”

Στην σελίδα 39 του φυλλαδίου από το IHR (INTERNATIONAL HEALTH REGULATIONS) που εκδίδεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Μπείτε εδώ https://apps.who.int/gpmb/annual_report.html

Κατεβάσετε το φυλλάδιο που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 και ξεκαθαρίζει ότι έως τον Σεπτέμβριο του 2020 πρέπει να γίνει συντονισμένη άσκηση “πανδημίας” με “παθογόνο κατά του αναπνευστικού” παγκοσμίως.

194 χώρες έχουν συμφωνήσει να λειτουργήσουν συντονισμένα από το…2005!!!

Εδώ αναλυτική αποκάλυψη. https://www.youtube.com/watch?v=X7I5LzLgNSI&feature=share…

Διαδώσετέ το παντού!!!!

(Αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες μου έστειλε ο “φιμωμένος” δάσκαλος Παναγιώτης Τερπάνδρου )

Σχολιάζουν τώρα τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» –

Η εν λόγω έκθεσις με τίτλον «Ένας κόσμος σε κίνδυνο: Ετήσια έκθεση για την παγκόσμια ετοιμότητα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία: Παγκόσμιο συμβούλιο παρακολούθησης ετοιμότητας» (A World At Risk: Annual report on global preparedness for health emergencies: Global Preparedness Monitoring Board), εκδοθείσα τον Σεπτ. του 2019, που είναι αναρτημένο στον επίσημο ιστότοπο του ΠΟΥ (πατήστε εδώ), δείχνει τόσο το σύμβολο του κορωνοϊού όσο και ένα πλήθος κόσμου να φοράει…ΜΑΣΚΕΣ!!! Μια εποχή δηλαδή κατα την οποίαν ΚΑΝΕΙΣ δεν ήξερε ούτε για κορωνοϊούς ούτε για το πως όλος ο κόσμος θα ΕΞαναγκαστεί στο μέλλον να φοράει…ΜΑΣΚΑ!!!

Επίσης. και όπως επισημαίνεται στο παραπάνω βίντεο με τίτλο NewsBreak 81: CONFIRMED: COVID-19 Plandemic a Known, Live “Training & Simulation Exercise” under WHO, τον περασμένο Ιούλιο, ο κος Μάικ Πομπέο είχε πει ότι «Είμαστε σε μια άσκηση που έχει γίνει ζωντανή» παρουσία Τράμπ, Πένς και Δρ Φάυτσι!!!

Ακούστε τον στο παρακάτω κλιπ για αυτό μεταβαίνοντες εις το 6:44 και μετά…

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Ο Μάικ Πομπέο αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού ως μια…ΑΣΚΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ!!!» για περισσότερα…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr