Home ΗΠΑ Φωτογραφική διαρροή του FBI για τον γιό του Τζο Μπάιντεν που κοιμάται με πίπα της κοκαΐνης-κρακ σαν το μωρό με τη πιπίλα!!!

Φωτογραφική διαρροή του FBI για τον γιό του Τζο Μπάιντεν που κοιμάται με πίπα της κοκαΐνης-κρακ σαν το μωρό με τη πιπίλα!!!

by _
0 comment 287 views

Φωτογραφική διαρροή του FBI για τον γιό του Τζο Μπάιντεν που κοιμάται με πίπα του κρακ στο στώμα σαν το μωρό με τη πιπίλα!!!


Φωτογραφία που δείχνει τον Χάντερ Μπάιντεν (Hunter Biden), γιό του Τζό Μπάιντεν, να κοιμάται με την πίπα της κοκαϊνης-κρακ στο στώμα σαν τον μωρό με τη πιπίλα έχει διαρρεύσει από την “The New York Post”.

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Ο Hunter Biden είχε αφήσει το φορητό του υπολογιστή σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών και στη συνέχεια παραμέλησε να το παραλάβει μετά από αρκετά τηλεφωνήματα.

Η εταιρεία πληροφορικής παρέδωσε το φορητό υπολογιστή του Hunter στους ομοσπονδιακούς (FBI) που μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει τίποτα. Όμως, οι επαγγελματίες της πληροφορικής είχε κατεβάσει πρώτα μεγάλο μέρος του περιεχομένου του υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των φωτο. του Hunter με φερόμενες πόρνες και μια φωτογραφία του Hunter που κοιμάται με την πίπα του κράκ στο στώμα σαν το μωρό με την πιπίλα.

Image courtesy of New York Post

Image courtesy of New York Post

Image courtesy of New York Post

Image courtesy of New York Post


-με πληροφορίες από το https://newspunch.com/photo-leaked-of-hunter-biden-sleeping-with-his-crack-pipe-like-a-babys-pacifier/

-περισσότερα από >> https://greeknewsondemand.com/2020/10/15/hunter-in-sack-with-crack-shock-photos-show-biden-son-amid-drug-binge/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr