Home Κορωνοϊος Ο ΠΟΥ παροτρύνει τους παγκόσμιους ηγέτες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα lockdown για την καταπολέμηση του COVID

Ο ΠΟΥ παροτρύνει τους παγκόσμιους ηγέτες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα lockdown για την καταπολέμηση του COVID

by _
0 comment 292 views

Ο ΠΟΥ παροτρύνει τους παγκόσμιους ηγέτες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα lockdown για την καταπολέμηση του COVID


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ερώτηση: Αφού «πιάνουν» οι μάσκες, τότε ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ;;;!!! EEEE;;;!!! ΚΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ «ΠΙΑΝΟΥΝ» ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΨΕΥΤΟ-ΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΤΑ…LOCKDOWN, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΛΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο Π.Ο.Υ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ LOCKDOWN.

Όσο για τις μάσκες, μας είχαν πει από την πρώτη μέρα κιόλας αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού ότι…ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ «ΠΙΑΝΟΥΝ»!!! ΚΙ ΟΜΩΣ, και μετά από λίγες εβδομάδες την Άνοιξη φέτος, ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΤΙΣ ΦΟΡΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο Π.Ο.Υ. ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΚΟ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ…ΕΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΧΟΤΕΙΚΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ), ΟΤΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!


Ο ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το COVID-19 παρότρυνε τους παγκόσμιους ηγέτες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα lockdown (κατακλειδώματα) ως τον πρωταρχικό τρόπο για να σταματήσει η εξάπλωση του κοροναϊού.

Σε μια εκπληκτική δήλωση, ο David Nabarro είπε στο The Spectator ότι η αυταρχική προσέγγιση είναι εντελώς περιττή:

«Εμείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν υποστηρίζουμε τα lockdown ως το πρωταρχικό μέσο ελέγχου αυτού του ιού», δήλωσε ο Ντέιβιντ Ναμπάρο.

 

“Η μόνη φορά που πιστεύουμε ότι δικαιολογείται ένα κλείδωμα είναι να σας αγοράσουμε χρόνο για να αναδιοργανωθείτε, ανασυνταχθείτε, να εξισορροπήσετε τους πόρους σας, να προστατεύσετε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σας που έχουν εξαντληθεί, αλλά σε γενικές γραμμές, μάλλον δεν θα το κάναμε.”

Το κορυφαίο σάιτ Zerohedge.com αναφέρει: Ο Nabarro επεσήμανε την παράπλευρες απώλειες που έχουν προκαλέσει παγκοσμίως τακλειδώματα, ειδικά μεταξύ των φτωχότερων πληθυσμών.

“Απλώς δείτε τι συνέβη στην τουριστική βιομηχανία, για παράδειγμα στην Καραϊβική ή στον Ειρηνικό, επειδή οι άνθρωποι δεν κάνουν τις διακοπές τους. Κοιτάξτε τι συνέβη στους μικροκαλλιεργητές σε όλο τον κόσμο, επειδή οι αγορές τους «επλήγησαν». Κοιτάξτε τι έχει συμβεί στα επίπεδα φτώχειας. Φαίνεται ότι ενδέχεται να έχουμε διπλασιασμό της παγκόσμιας φτώχειας έως τον επόμενο χρόνο. Φαίνεται ότι μπορεί να έχουμε τουλάχιστον διπλασιασμό του παιδικού υποσιτισμού επειδή τα παιδιά δεν παίρνουν γεύματα στο σχολείο και οι γονείς τους, σε φτωχές οικογένειες, δεν είναι σε θέση να το αντέξουν οικονομικά», δήλωσε ο Nabarro.

«Πρόκειται για μια τρομερή, απαίσια παγκόσμια καταστροφή», πρόσθεσε. «Και έτσι πραγματικά απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους παγκόσμιους ηγέτες: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τα lockdown ως την κύρια μέθοδο ελέγχου σας, αναπτύξτε καλύτερα συστήματα για να το κάνετε, συνεργαστείτε και μάθετε ο ένας από τον άλλο, αλλά θυμηθείτε: το κλείδωμα έχει μόνο μια συνέπεια που δεν πρέπει να υποτιμήσετε ποτέ , και αυτό κάνει τους φτωχούς ανθρώπους πολύ πιο φτωχούς “.

Επίσης, μια σειρά από ιατρούς και επιστήμονες της δημόσιας υγείας υπέγραψαν τη Διακήρυξη του Great Barrington, η οποία αναφέρει ότι «οι τρέχουσες πολιτικές κλειδώματος έχουν παραγάγει καταστροφικές επιπτώσεις για την βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη δημόσια υγεία».

Περισσότερα εδώ  από την πηγή μας>> https://newspunch.com/who-urges-world-leaders-to-stop-using-lockdown-to-fight-covid/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr