Home ΗΠΑ Ο Τράμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός λέει ο γιατρός. ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί…ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΤΕ και ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Ο Τράμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός λέει ο γιατρός. ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί…ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΤΕ και ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

by _
0 comment 123 views

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ: Ο Τράμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός λέει ο γιατρός του

11/10/2020, 08:21


Σχολιάζει τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ο Τράμπ!!! ΔΕΝ ήταν στο «νοσοκομείο» για «κορωνοϊό», αλλά σε ένα…ΠΛΟΙΟ σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! και ΕΚΕΙ θα μάθετε ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ για την δήθεν «αρρώστια» του Τράμπ από τον…ΚΩΛΟνοϊό!!!…


Είναι ασφαλές να βγει από την απομόνωση, υπογράμμισε

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός, δήλωσε χθες ο γιατρός του Σον Κόνλεϊ, εννέα μέρες μετά τη θετική διάγνωση του προέδρου των ΗΠΑ με Covid-19.

«Απόψε, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι εκτός από το γεγονός ότι ο πρόεδρος πληροί όλα τα κριτήρια των CDC για ένα ασφαλές τέλος της απομόνωσης, με σημερινά αναγνωρισμένα πρότυπα, δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνο να μεταδώσει (τον ιό) σε άλλα άτομα», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Κόνλεϊ.

Τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (CDC) είναι η βασική ομοσπονδιακή υπηρεσία των ΗΠΑ για τη δημόσια υγεία.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr