Home Greek News Δίκη Χρυσής Αυγής: Παρών τη Δευτέρα ο Γιάννης Λαγός – Καλεί σε συγκέντρωση στο Εφετείο

Δίκη Χρυσής Αυγής: Παρών τη Δευτέρα ο Γιάννης Λαγός – Καλεί σε συγκέντρωση στο Εφετείο

by _
0 comment 193 views

Δίκη Χρυσής Αυγής: Παρών τη Δευτέρα ο Γιάννης Λαγός – Καλεί σε συγκέντρωση στο Εφετείο


«Στις 10 το πρωί θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιωτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματα της εις βάρος 67  αθώων» γράφει στο Twitter o ευρωβουλευτής

Ο ευρωβουλευτής και καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής ΑυγήςΓιάννης Λαγός, θα παρευρεθεί αύριο Δευτέρα στη  δίκη που συνεχίζεται στο Εφετείο, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με αναρτήσεις του στο Twitter.

«Το τεστ κορωνοϊού ήταν καθαρό. Ο δρόμος για Ελλάδα ειναι ανοιχτός. Δευτέρα 12/10 στις 10 το πρωί θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιωτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματα της εις βάρος 67 ΑΘΩΩΝ», έγραψε ο Γιάννης Λαγός, ενώ σε άλλη ανάρτησή του καλεί σε συγκέντρωση «Εθνικιστών» έξω από το Εφετείο».

«Το πρωί της Δευτέρας στις 9 στο εφετείο γκρεμίζουμε ΟΛΑ τα ψέματα μιας φοβισμένης ομάδας ανθρωπάκων που εκτελώντας εντολές καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου. δεν με φοβίζετε. ποτέ δεν θα πάρετε αυτή την χαρά».

Δείτε τις αναρτήσεις του Γιάννη Λαγού…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr