Home ΔΙΕΘΝΗ Καθηγητής χαστουκίζει μαθητή επειδή αρνείται να φορέσει μάσκα στην τάξη – Βίντεο

Καθηγητής χαστουκίζει μαθητή επειδή αρνείται να φορέσει μάσκα στην τάξη – Βίντεο

by _
0 comment 164 views

© Φωτογραφία : YouTube/Corriere della Sera

Καθηγητής χαστουκίζει μαθητή επειδή αρνείται να φορέσει μάσκα στην τάξη – Βίντεο


Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που ένας καθηγητής στην Ιταλία ρίχνει χαστούκι σε έναν μαθητή, που αρνείται να φορέσει μάσκα στην τάξη.

Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο Pomponio Leto, στο Τετζιάνο της νότιας Ιταλίας, με τον καθηγητή να χαστουκίζει μαθητή, γιατί δεν ήθελε να φορέσει μάσκα για τον κορονοϊό μέσα στη σχολική αίθουσα.

Το βίντεο τράβηξε με κινητό κάποιος άλλος από τους μαθητές της τάξης και το ανέβασε στα social media.

«Είσαι λάθος και είμαι λάθος επίσης» λέει ο καθηγητής ενώ χτυπάει τον μαθητή με την κουκούλα. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», το βίαιο περιστατικό ξεκίνησε από μία λεκτική αντιπαράθεση δάσκαλου και μαθητή, αναφορικά με τη χρησιμότητα της μάσκας στην τάξη, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Ο μαθητής υποστήριζε πως η μάσκα δεν είναι αναγκαία εάν η απόσταση είναι αρκετή, με τον καθηγητή να εξοργίζεται από τα λεγόμενά του.

Έπειτα από τη δημοσίευση του βίντεο με το χαστούκι στον μαθητή, το σχολείο χαρακτήρισε απαράδεκτη την πράξη του καθηγητή.

«Είμαι άφωνη. Όταν είδα το βίντεο, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το λέω εξαρχής, το σχολείο μας θα πάρει το μέρος της πολιτικής αγωγής, σε περίπτωση αγωγής. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια παράλογη συμπεριφορά, που δεν δικαιολογείται με τίποτα» ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου, Μαρία Ντ’ Αλέσιο.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή βίαιες εικόνες:

 

Πηγή >> https://sputniknews.gr/viral/202010108511204-kathigitis-hastoukizei-mathiti-epeidi-arneitai-na-foresei-maska-stin-taxi-binteo/?fbclid=IwAR1U4erpWzxE5IHbTypn7eS-tevzP_1Y46oMx8DqdPNoBk3pzKpz57Mwj98

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr