Home Greek News Απειλούσαν προ ετών να εκθέσουν όλους τους δικαστές-παιδόφιλους της Ελλάδος αν καταργούσν τα Μνημόνια & να μας στείλουν έναν…«θανατηφόρο ιό» οι δανειστές!!!

Απειλούσαν προ ετών να εκθέσουν όλους τους δικαστές-παιδόφιλους της Ελλάδος αν καταργούσν τα Μνημόνια & να μας στείλουν έναν…«θανατηφόρο ιό» οι δανειστές!!!

by _
0 comment 124 views

Απειλούσαν προ ετών να εκθέσουν όλους τους δικαστές-παιδόφιλους της Ελλάδος αν καταργούσν τα Μνημόνια & να μας στείλουν έναν…«θανατηφόρο ιό» οι δανειστές!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η ακόλουθη αποκάλυψη  είχε δημοσιευθεί  στις 28 Αυγ. του 2014 από το κανάλι GreekFox αλλά είναι ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ διότι αφορά ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…ΣΗΜΕΡΑ στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ιδιαίτερα με τον ΨΕΥΔΟκορωνοϊό!!! Οι προδότες της Πατρίδος μας Ελλάδος παρέδωαν πριν 10+ χρόνια την χώρα στους δανειστές, βάσει των ψευδών και απατηλών μνημονίων, και δεν είχαν επιλογή σε αυτό, αλλιώς θα τους εξέθεταν δημόσια όλα τα σκάνδαλά τους, ιδιαίτερα τα…ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΑ!!! Ζήτησαν οι δανειστές της χώρας φακέλους από πράκτορες μυστικών πληροφοριών στους οποίους περιέχοντο λίαν επιβαρυντικά στοιχεία για όλα τα ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ σαν μορφή εκβιασμού, διότι αν οι δικαστές τολμούσαν ποτέ να βγάλουν αποφάσεις κόντρα στην θέληση των δανειστών, τότε, πολύ απλά…ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ (ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ) ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΑΝ ΕΤΣΙ!!!
Αυτά περι παιδεραστίας εν σχέσει με τους εν Ελλάδι δικαστάς, τα είχε εκθέσει προ ετών η κα Μαρία Μαργαρίτη, δικαστίνα Γρεβενών, και την…ΦΙΩΜΩΣΑΝ!!!
Επίσης, και προκειμένου οι δανειστές-δολοπλόκοι της Νέας Τάξεως Πραγμάτων να περάσουν την δόλια ατζέντα της στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη (για την πλήρη υποδούλωση όλων των χωρών – μελών), θα έφτιαχαν…«ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ» που θα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ της Ευρώπης…!!! ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ…ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;!!!…

Greekfox Revol

-Δημοσιεύθηκε στις 28 Αυγ. του 2014

Εκεί μέσα είναι χωμένα όλα τα δουλικά διαπλεκόμενα κτήνη!

Είναι οι πρώτοι που πρέπει να καρατομηθούν!

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!

Μετά, όλοι οι άλλοι, απλά είναι η σαβούρα που πρέπει να πετάξουμε.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr