Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Nations League Play offs: Πρόκριση για Σερβία-Εκτός Χάαλαντ και Μπάγιεβιτς-Δείτε τα γκολ

Nations League Play offs: Πρόκριση για Σερβία-Εκτός Χάαλαντ και Μπάγιεβιτς-Δείτε τα γκολ

by _
0 comment 140 views

Nations League Play offs: Πρόκριση για Σερβία-Εκτός Χάαλαντ και Μπάγιεβιτς-Δείτε τα γκολ

09/10/2020, 01:37


Μεγάλη πρόκριση της Σερβίας με νίκη μέσα στο Όσλο στην παράταση (2-1 τη Νορβηγία) – Στους τελικούς των Play offs του Nations League μέσω των πέναλτι προκρίθηκαν Βόρεια Ιρλανδία, Σκωτία και Σλοβακία – Ιστορική ευκαιρία για τις πρωτάρες Γεωργία και “Βόρεια Μακεδονία”….

Τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για το Euro 2021, περιμένουν ισάριθμους κατόχους που θα προκύψουν από τα τέσσερα ζευγάρια των τελικών του Nations League που σχηματίστηκαν.

Στην πρώτη κατηγορία, η Ουγγαρία διέλυσε την Βουλγαρία με 3-1, κάνοντας αληθινή επίδειξη δύναμης και θα κοντραριστεί στον τελικό με την Ισλανδία. Οι… ψαράδες λύγισαν την Ρουμανία (2-1) με δύο γκολ του Γκίλφι Σίγκουρντσον με τον Ίνγκι Ίνγκασον του ΠΑΟΚ να περνάει ως αλλαγή στο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.protothema.gr/sports/article/1053088/nations-league-play-offs-prokrisi-gia-servia-ektos-haalad-kai-bagievits-deite-ta-gol/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr