18 αξιοματούχοι του Τράμπ εξετάστηκαν «θετικοί» για ψευδοκορωνοϊό. 18 = 6 + 6 + 6. Η σχέση Τράμπ και 666!!!


GreekNewsOnDemand.com: 18 αξιοματούχοι του Τράμπ εξετάστηκαν «θετικοί» για ψευδοκορωνοϊό. 18 = 6 + 6 + 6


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η ζωή και και η σταδιοδρομία του Ντόναλντ Τράμπ περιστρέφεται γύρω από πολλά σύμβολα και αριθμούς των…ΕΒΡΑΙΩΝ και των ΜΑΣΟΝΩΝ, ιδιαίτερα τον αριθμό του…666, και για αυτό έχουμε βγάλει ΠΟΛΛΑ εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» εδώ και 5 χρόνια….

Π.χ., διαβάστε τι είχα γράψει για τον Τράμπ σε σχέση με το…666 και το Χάραγμα περι τα τέλη Δεκ. του 2016, κάτι το οποίο βρίσκει ΣΗΜΕΡΑ την εκπλήρωσή τους στα εμβόλια του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, τα οποία εμβόλια τα έχει ήδη εγκρίνει ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ!!!… 


Αποχαιρετάμε το 2016 = 666 + 666 + 666 + 6 + 6 + 6…ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!

Χμμμ…..ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???  Ήταν όμως η μεγάλη εφημερίδα “TheSun” που κάλυψε ακριβώς αυτό το θέμα το περασμένο Νοεμ. λίγες μέρες μετά τη νίκη του Τράμπ στις εκλογές σε ένα άρθρο του με τίτλο «Ο Τράμπ είναι ο Αντίχριστος που θα επιφέρει την Αποκάλυψη ισχυρίζονται μερικοί τρελοί». 

Δείτε το και μετά δείτε παρακάτω τα δικά μου άρθρα που αναφέρω σχετικά με το έτος 2016 και τη σχέση του με το 666 και τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, του οποίου το ύπαρκτο όνομα είναι Donald John Drumpf, που σύμφωνα με το αμερικανικo κώδικα ASCII των υπολογιστών παράγει τον αριθ….666.

Και αν νομίζετε ότι αυτά που σας λέγω εδώ είναι «κουταμάρες», κτλ., τότε θα σας παρακαλέσω να ακολουθήσετε τις εξής οδηγίες να καταλάβετε την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ της απάτης του υπολογιστικού κωδικού, ιδιαίτερα όταν θέλει να μάς περάσει κάποιο μήνυμα…ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟ:

1. Ανοίξετε το Notepad ή το Word
2. Πληκτρολογήστε : Q33N
3. Τώρα, πηγαίνετε στο μενού Format (φορμάτ)
4. Επιλέξτε γραμματοσειρά.
5. Τώρα, αλλάξετε το μέγεθος στο ’72’ (ίσως δεν θα χρειαστεί αυτό το βήμα, αλλά παίξτε λιγάκι εσείς με τις δικές σας γραμματοσειρές ή απλά αφήστε όπως είναι)
6. Τώρα, αλλάξτε τη γραμματοσειρά σε «Wingdings»
7. Δείτε τώρα τι σας βγαίνει!

Δείτε τώρα το ακόλουθο άρθρο της εφημερίδας “TheSun” κα μετα τα δικά μου….

https://www.thesun.co.uk/news/2164041/donald-trump-is-the-antichrist-wholl-bring-to-apocalypse-crackpots-claim-citing-bible-references-to-a-charismatic-big-talker-sparking-the-end-of-the-world/

Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μου γιατί έχω ένα….ΠΡΟΑΙΣΙΗΜΑ….


Προτείνει το…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ για τους λαθρομετανάστες ο ΤΡΑΜΠ!!! Έρχεται το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ για την..ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ…ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΘΟ. Ο ΤΡΑΜΠ???  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΓΙΑ…ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΓΙ’ΑΥΤΟ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.53, 15 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

Για όσους δεν μπορούν να διακρίνουν ακόμη πόσο μεγάλος…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ είναι ο Ντόναλντ Τράμπ, θα σας παρακαλέσω να δόσετε λίγο προσοχή στα ακόλουθα με τη βοήθεια σου σάιτ Τhehypertexts.com:

  • Η οικογένεια Trump αγόρασε και ελέγχει το πιο ακριβό ενιαίο κτίριο που αγοράστηκε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην λεωφόρο Fifth Avenue 666, ένα δρόμο συμβολικό για το χρήμα (Μαμμωνά) και περίσσεια (απληστία).
  • Η οικογένεια Trump κατέβαλε 1,8 δις $ για το πιο ακριβό κτίριο που έχει καταγραφεί ποτέ. Και 18 είναι 3 * 6 = 666.
  • Η οικογένεια Τράμπ ετοιμάζεται επίσης να κτίσει ένα πύργο 666.000.000 δολλαρίων στην πλατεία One Journal Square στη Νέα Γιόρκη. Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές το ύψος θα είναι 666 ποδιών.
  • Ένα άλλο ακίνητο στον Trump Fifth Avenue, το διάσημο Trump Tower (ο Πύργος Τράμπ), είναι 203 μέτρων σε ύψος, σύμφωνα με πλήθος αναφορών. Και το 203 μέτρα = 666 πόδια. Ο Ντόναλντ ζει εκεί σε μια χρυσό-εφυαλωμένη χλιδή στο 66ο όροφο.
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ κληρονόμησε την αυτοκρατορία ακίνητων της γιαγιάς του, όταν πέθανε στις 6 Ιούν 1966 = 6-6-6. Το όνομά της ήταν Ελισάβετ Χριστός Τραμπ. Το όνομα της οικογενειακής επιχείρησης ήταν Ε Trump & Son.
  • Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία στις 16 Ιουνίου 2015 = 6+ (1 * 6) + (1 + 5) = 666. Το έτος 2016 = 666+666+666+6+6+6
  • Το κτίριο στην λεωφόρο Fifth Avenue 666 ανήκει πλέον στον γαμπρό του Τράμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, όπου κατασκευάεται το…ΤΣΙΠ RFID!!! Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο για του λόγου του αληθές

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ???…

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο μεγάλο κανάλι FOX News στις 13 Νοεμ. του 2015, ο Ντόναλντ Τράμπ πρότεινε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ ΜΕΤΡΑ για τον χειρισμό των λαθρομεταναστών στην Αμερική. Διαβάζουμε τα εξής σχετικά με αυτό το ζήτημα απο το σάιτ ειδήσεων realnewsrightnow.com:

Το σχέδιο του Τραμπ περιλαμβάνει μια “επαναστατική” μέθοδος για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση των ατόμων που έχουν ή πρόκειται να απελαθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.  «Οι ειδικοί λένε ότι θα εμφυτευτούν ένα μικροσκοπικό τσιπ ταυτοποίησης τραδιοσυχνοτήτων (RFID) μέσα στο πάνω δεξί χέρι του κάθε ατόμου που περνά μέσα από ένα από αυτά τα κέντρα μετεγκατάστασης», δήλωσε ο Τραμπ, συνεχίζοντας, «Αυτό μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τις κινήσεις τους σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, σε πραγματικό χρόνο.»

Ειρήσθω εν παρόδω, κάτι άλλο πάρα πολύ σοβαρό έλαβε χώρα στις 13 Νοεμ. του 2015: ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ !!!!

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της εκστρατείας του Τράμπ, αναφέρει τα εξής που αποκαλύπτουν τις προθέσεις του προς τούτο.  Αναφέρεται εδώ στην…ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ:

8. Να εξασφαλίσουμε ότι το βιομετρικό σύστημα παρακολούθησης εισόδου-εξόδου των θεωρήσεων θα έχει εφαρμοστεί πλήρως σε όλα τα λιμάνια και αεροδρόμια.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο μου από το 2016 …

***ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016***


Και τέλος, μιας και μιλάμε για τον Τράμπ, το 666, κτλ., διαβάστε επίσης το πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Σε πλακάκια πλέον με τον ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για τον εμβολιασμό ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ! διότι είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο κος Τράμπ είναι σε ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον αποδεδειγμένα ΑΠΑΤΕΩΝΑ Μπίλ Γκέιτς σχετικά με τον εμβολιασμό όλων των πολιτών τόσο των ΗΠΑ όσο και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΣΟ!!

Αλλά μην ξεχνάμε πως η πατέντα που έχει βγάλει ο Γκέιτς για το δικό του εμβόλιο για τον κορωνοϊό και φέρει τον αριθμό…666 και περιέχει…ΤΣΙΠ ΜΕΣΑ!!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Έβγαλε πατέντα με αριθ. WO2020 060606 για το τσιπάρισμα των ανθρώπων ο Μπιλ Γκέιτς!!! για περισσότερα!!!

ΑΡΑ, ο Τράμπ συνδέεται με το 666 του…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και προωθεί, ταυτόχρονια, το…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΟΛΩΝ μέσω των…ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΓΚΕΊΤΣ!!!….


Πηγές:

http://www.thehypertexts.com/Donald%20Trump%20Antichrist%20666.htm

http://realnewsrightnow.com/2015/11/trump-we-need-a-final-solution-to-the-immigration-problem/

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/10/06/%cf...