Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΚ: Σε πλακάκια πλέον με τον ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για τον εμβολιασμό ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ!

ΣΟΚ: Σε πλακάκια πλέον με τον ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για τον εμβολιασμό ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ!

by _
0 comment 307 views

Bill Gates and Donald Trump SCOTT OLSON/GETTY; MARK WILSON/GETTY

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεργάζεται πλέον με την Global Vaccine Alliance (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση) που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates (Βίντεο)!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ο Τράμπ!!! ΔΕΝ ήταν στο «νοσοκομείο» για «κορωνοϊό», αλλά σε ένα…ΠΛΟΙΟ σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube | 05 Οκτ. 2020, 2026μμ (ώρα Λος Άντζελες)


Από τη μια ο Τράμπ έχει αποκαλέσει τον κορωνοϊό…ΧΟΑΞ…ΑΠΑΤΗ…ΜΟΥΦΑ, που όντως ΕΙΝΑΙ, αλλά από την άλλη, έχει ταχθεί σαφέστα υπερ του εμβολιασμού όλων ΗΠΑ και όλου του κόσμου με τα εμβόλια του γνωστού ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!! Αφενός μεν, αποσύρει τις ΗΠΑ από τον ΠΟΥ, αφετέρου δε, ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ τους παλιανθρώπους που έχουν αναλάβει ΠΛΗΡΩΣ τον έλεγχο του ΠΟΥ, δηλ., ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ, κτλ!!! ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΚΙ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΟΛΕΘΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!…
Σύμφωνα λοιπον με το σάιτ sonsoflibertymedia.com, διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά που επιβεβαιώνουν όλα αυτά που ατράνταχτα στοιχεία…

Σε αυτό που ξεκάθαρα αποκαλύπτει πόσο πολύ πωλεί ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τον αμερικανικό λαό, ενώ ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι «βάζει την Αμερική πρώτα» και ότι είναι «αντι-παγκοσμιοποιητής», μια πρόσφατη αναφορά δείχνει ότι τώρα συνεργάζεται με την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την ανοσοποίηση (η GAVI, ). Λαμβάνοντας υπόψη την υποτιθέμενη απόσυρσή του από τη χρηματοδότηση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, εάν πράγματι το έκανε, δεν κατάφερε τελικά. όμως, να αντιμετωπίσει τον Μπιλ Γκέιτς για τα εγκλήματά του στην προώθηση εμβολίων, επιτρέποντας έτσι στον Γκέιτς να χρηματοδοτήσει και να είναι πρακτικά ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του ΠΟΥ. Πιστεύετε πραγματικά ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα σας προστατεύσει από υποχρεωτικά εμβόλια; Αν το πιστεύετε αυτό, ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ!!!

Αυτή είναι η ερώτηση που θέτει ο Derrick Broze στην αναφορά του, αναφέροντας τις ακόλουθες πηγές (η σύντομη μετάφρασή τους είναι στα κόκκινα, τα ενεργά λινκ είναι στα μπλέ). ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ!!!…

Έχουμε επίσης καλύψει μερικές από τις άλλες ενδείξεις που μας οδηγούν να πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ έχει μια κρυφή ατζέντα υποχρεωτικών εμβολίων για το μέλλον, παρά ορισμένα από τα «σταράτα του λόγια» που έχει εκφέρει στο παρελθόν, δήθεν περι του αντιθέτου.

Ακούστε τώρα το σχετικό ηχητικό όπου ακούμε τον Τράμπ να ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 100 τοις 100 αυτήν την παγκόσμια εκστρατεία…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με βάση τον ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟ !!!…

Σύμφωνα με το κορυφαίο σάιτ ακτιβιστών-δημοσιογράων TheLastAmericanVagabond.com στο άρθρο τους από το Μάιο φέτος με τίτλο Ο Τραμπ διορίζει μεγάλο στέλεχος της φαρμακοβιομηχανίας που συνδέεται με τον Μπιλ Γκέιτς για επικεφαλής την ανάπτυξη εμβολίων (Trump Appoints Big Pharma Exec Connected to Bill Gates to Head Vaccine Developments), διαβάζουμε τα εξής σοκαριστικά για τον Τράμπ…

Την Παρασκευή, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το διορισμό του Moncef Slaoui, πρώην στελεχών με τον κατασκευαστή εμβολίων GlaxoSmithKline, για να ηγηθεί του «Operation Warp Speed», το σχέδιο του Trump να παρακολουθεί γρήγορα την ανάπτυξη εμβολίων για το COVID-19. Ο Σλάουι θα υπηρετήσει σε εθελοντική θέση, επικουρούμενος από τον στρατηγό Στρατού Γκουστάβ Πέρνα, διοικητή της Διοίκησης Στρατού των ΗΠΑ.

 

Σύμφωνα με την κυβέρνηση Trump, το πρόγραμμα Operation Warp Speed εστιάζει σε τέσσερα εμβόλια, με την ελπίδα να δοκιμάσει και να παράγει 100 εκατομμύρια δόσεις έως τον Οκτώβριο του 2020, 200 εκατομμύρια έως τον Δεκέμβριο και 300 εκατομμύρια δόσεις μέχρι τον Ιανουάριο. Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, ο Σλάουι είπε ότι πιστεύει ότι ο στόχος των εμβολίων έως τον Ιανουάριο του 2021 είναι «αξιόπιστος στόχος». Ο υπουργός Άμυνας Mark Esper ήταν πιο ανυπόμονος, δηλώνοντας ότι «η νίκη έχει σημασία και θα παραδώσουμε, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ένα εμβόλιο»….

 

Ωστόσο, ο διορισμός του Δρ. Slaoui αποτελεί ένδειξη ότι η κυβέρνηση Trump εγκρίνει τις προσπάθειες του πρώην μεγάλου στελέχους για την ανάπτυξη εμβολίων και τη συνεργασία του με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.


Στο πρόσφατο άρθρο του σάιτ μας, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Οι σαφείς δεσμοί Τράμπ με το βαθύ κράτος που είναι πίσω από την ψεύτο-πανδημία του κορωνοϊού!, σας γράψαμε τα εξής αποκαλυπτικά για την ειδική ομάδα κορωνοϊού που έχει συγκροτήσει ο ίδιος ο Τράμπ…

Πάμε τώρα στα πρόσφατα δρόμενα γύρω από τον ψεύτο-κορωνοϊό και τους εγκληματίες που είναι πίσω από αυτόν και που τυχαίνει να συνδέονται με τον ίδιον τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, όπως ο προαναφερθείς…ΣΚΟΥΤΕΡ ΛΙΜΠΙ…!!!….

Σε ένα πρόσφατο (01 Απριλ. 2020) της κας WHITNEY WEBB και του κου RAUL DIEGO με τίτλο “ALL ROADS LEAD TO DARK WINTER”, δηλαδή, «ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝ”», διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά για το όλο…ΥΠΟΒΑΘΡΟ τόσο του ψεύτο-κορωνοϊού όσο όλων εκείων των…ΆΛΛΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΙΩΝ που είχαν φτιάξει στο παρελθόν αξιοματούχοι πρώην αμερικανικών κυβερνήσεων σε συνεργασία με το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ και εις βάθος…ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ….

Οι ηγέτες δύο αμφισβητούμενων προσομοιώσεων πανδημίας που έλαβαν χώρα λίγους μόλις μήνες πριν από την κρίση του κορωναϊού –Η “ΕΚΔΗΛΩΣΗ 201” ΚΑΙ ΤΟ “CRIMSON CONTAGION”- έχουν μια κοινή ιστορία: H προσομοίωση βιολογικού πολέμου “DARK WINTER” («ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝ»). Το “DARK WINTER” όχι μόνο “προέβλεψε” τις επιθέσεις άνθρακος του 2001 (λίγες εβδομάβες μετά το χτύπημα της ενδεκάτης Σεπτ. του 2001), αλλά μερικού από τους συμμετέχοντές του κατείχαν ΣΑΦΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ εκείων των…ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ.

Εκείνη η άσκηση του Ιουνίου 2001, γνωστή ως «Dark Winter», προέβλεψε επίσης πολλές πτυχές της κυβερνητικής πανδημικής αντίδρασης που θα εμφανιστούν χρόνια αργότερα στην προσομοίωση «Event 201» του περασμένου Οκτωβρίου του 2019, η οποία προέβλεπε μια παγκόσμια πανδημία που προκλήθηκε από ένα νεό coronavirus, κορωναϊό, λίγους μήνες πριν από το «ξέσπασμα» του Covid -19. Επιπλέον, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ηγηθεί της δικής της πολυμερούς σειράς προσομοιώσεων πανδημίας, που ονομάζεται «Crimson Contagion», που θα «προβλέψει» επίσης πτυχές της επιδημίας Covid-19 και της απόκρισης της κυβέρνησης.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, βασικοί ηγέτες τόσο της «Εκδήλωης 201» όσο και του «Crimson Contagion», όχι μόνο έχουν βαθιές και μακροχρόνιες σχέσεις με τις υπηρεσίες μυστικών πληροφορών των ΗΠΑ και του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, αλλά είχαν συμμετάσχει προηγουμένως και στην ίδια άσκηση του Ιουνίου 2001, «Dark Winter». Μερικά από αυτά τα ίδια άτομα θα παίξουν επίσης ρόλο στην «σαμποταρημένη» έρευνα του FBI για τις επακόλουθες επιθέσεις άνθρακος και τώρα χειρίζονται σημαντικές πτυχές της αντίδρασης της αμερικανικής κυβέρνησης στην κρίση Covid-19!!! Ένα από αυτά τα άτομα, ο Robert Kadlec, ανατέθηκε πρόσφατα στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) για όλες τις προσπάθειες αντιμετώπισης του Covid-19.

Δείτε τώρα την παρακάτω φωτογραφία όπου βλέπουμε τον κο…Kadlec δίπλα στον Τράμπ και τον Πένς, ένα, δηλαδή, μακροχρόνιο μέλος του…ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

Άλλες πτυχές του Dark Winter εμφανίζονται πιο αξιοσημείωτες τώρα από ποτέ, ιδίως υπό το πρίσμα πρόσφατων προσομοιώσεων πανδημίας που διεξήχθησαν από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας Johns Hopkins (Event 201) και τη διοίκηση Trump (Crimson Contagion) το 2019, καθώς και από την ομοσπονδιακή τρέχουσες επιλογές της κυβέρνησης για την απάντηση στο Covid-19.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

Το ίδιο παραπάνω άρθρο συνεχίζει λέγοντας ότι ένα βιβλίο, που συνέγραψε η δημοσιογράφος Judith Miller από τους «New York Times», κυκλοφόρησε λίγο καιρό μετά την «κρίση» του άνθρακος με τίτλο «Μικροβιολογία: Βιολογικά όπλα και ο μυστικός πόλεμος της Αμερικής», το βιβλίο ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ αντιμετώπιζαν μια άνευ προηγουμένου απειλή βιοτρομοκρατίας από τρομοκρατικές ομάδες όπως η Αλ Κάιντα. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τέτοιες ομάδες μπορεί να έχουν συνεργαστεί με χώρες όπως το Ιράκ και η Ρωσία. Η Μίλερ, η οποία συμμετείσχε στο “Dark Winter” μήνες πριν, πραγματοποίησε πολλές συνεντεύξεις με ανώτερους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου για το βιβλίο, ιδιαίτερα τον επιτελάρχη του Dick Cheney,…Lewis “Scooter” Libby (Σκούτερ Λίμπι)!!!

Σημειωτέον – Αν δεν ξέρετε ποιος ειναι ο Σκούτερ λίμπι και τι του έχει κάνει ο Τράμπ, τότε διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο Ο Τράμπ έδωσε συγχωροχάρτι σε έναν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που εξέθεσε πρακτόρισσα της CIA που ανακάλυψε τουρκο-ισραηλινό κύκλωμα κατασκοπίας εντός των ΗΠΑ! για να καταλάβετε…

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;;; Ο ΤΡΑΜΠ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΛΙΜΠΙ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΕΠΙ ΜΠΟΥΣ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΆΦΗΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΠΙΗΣ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…ΨΕΥΤΟ-ΙΩΝ ΚΑΙ…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ….ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ «ΣΥΛΛΑΒΕΙ» ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΑΝΑΛΑΒΕΙ» ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ…ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;!!!…

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2020/07/02/%ce%b2%ce%bf

Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ «ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΤΟΝ» ΑΦΟΥ Ο ΒΑΛΤΟΣ…ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!! 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr