Home ΗΠΑ Βγήκε τελικά ο Τράμπ, ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!! Στροφή 180 μοιρών από τον Τραμπ: Φοράτε μάσκα και κρατάτε αποστάσεις

Βγήκε τελικά ο Τράμπ, ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!! Στροφή 180 μοιρών από τον Τραμπ: Φοράτε μάσκα και κρατάτε αποστάσεις

by _
0 comment 238 views

Στροφή 180 μοιρών από τον Τραμπ: Φοράτε μάσκα και κρατάτε αποστάσεις

04/10/2020, 17:46


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» –

GREEKNEWSONDEMAND.com: Αυτή η ψευτοπανδημια ΔΕΝ θα είχε γίνει καν αν δεν ήταν για τη κήρυξη των ΗΠΑ σε «έκτακτη κατάσταση» από τον…ΤΡΑΜΠ που οδήγησε βέβαια στη κατάσταση που βρισκόμαστε εμείς ΟΛΟΙ οπουδήποτε στον κόσμο!!! Πάρτε το χαμπάρι εσείς που υποστηρίζετε έναν παλιάνθρωπο, παιδόφιλο, του οποίου το όνομα έχει βρεθεί κι αυτό στα ημερολόγια πτήσεων του ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ..!!! Ο ΤΡΑΜΠ είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ η επιλογή των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. Τον Μπάιντεν τον έχουν εκεί ΜΟΝΟ σαν αντιπερισπασμό. Εϊναι κι αυτός Πεφωτισμένος, αλλά οι «προφητείες» των Πεφωτισμένων λένε ότι ο ΤΡΑΜΠ θα παραμείνει ΠΡΟΕΔΡΟΣ…!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ, GreekNewsOnDemand.com. ΨΑΞΤΕ ΤΑ!!!

Σας έχουμε ήδη γράψει πολλες για το γεγονός πως ο ίδιος ο Τράμπ έχει αποκαλέσει τον κορωνοϊό…ΧΟΑΞ…ΑΠΑΤΗ των Δημοκρατικών. Αυτά ήταν ΜΟΝΟ για τα μάτια του κόσμου διότι, ναι μεν, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ο δήθεν κορωνοϊός, αλλά δε, ο ρόλος που έχει παίξει μέχρι τώρα σε αυτο ο Τράμπ ήταν εντελώς….ΑΠΑΤΗΛΟΣ, και τον έπαιζε για τους δικούς τους ακολούθους κάνοντάς τους να νομίζουν πως «έκαμνε αντίσταση» στην απάτη του Μπιλ Γκέιτς και του ΠΟΥ, κτλ., ενώ, στην πραγματικότητα, ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΚΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ…ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΥΤΗ!!!

Για αυτό άλλωστε ο ίδιος ο κος Τράμπ έχει ήδη στηρίξει τις προπάθειες του αποδεδειμένα ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ να φτιάξει και να προωθήσει τα δικά του εμβόλια για τον κορωνοϊό!!! Αυτό από μόνο του αποδειχνύει αυτό που σας περιγράφω παραπάνω για τον διττό και ύπουλο ρόλο του Τράμπ στην απάτη του κορωνοϊό. Αλλά το γεγονός πως λέει τώρα ο ίδιος ότι έχει κολλήσει τώρα κάτι το οποίο αποκαλούσε…ΧΟΑΞ, αυτό τα λέει ΟΛΑ για τον Τράμπ που φάσκει και αντιφάσκει. Απο τη μία, τους υποστηρικτές του τους ικανοποιεί, τους καθησυχάζει, αλλά από την άλλη, τους προειδέαζει σιγά-σιγά ώστε να πεισθούν κι αυτοί ότι ο κορωνοϊός είναι πραγματικός κι ότι καλό θα ήταν να πάμε όλοι να…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ!!!


Ο διευθυντής της προεκλογικής του εκστρατείας αποκάλυψε στο NBC τη συνομιλία που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο στο Walter Reed – Προβάδισμα 10 μονάδων ο Μπάιντεν στις δημοσκοπήσεις

Στροφή 180 μοιρών στην πολιτική του απέναντι στην πανδημία του νέου κορωνοϊού φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Με μήνυμα που έστειλε μέσω του του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του, Τζέισον Μίλερ, καλεί όλους τους Αμερικανούς να φορούν μάσκα και κρατούν αποστάσεις, ώστε να αποφύγουν τις συνέπειες της Covid-19.

Μιλώντας στο NBC, ο Μίλερ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Τσακ Τοντ εάν μίλησε με τον Αμερικανό πρόεδρο αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Μίλησα με τον πρόεδρο το Σάββατο το απόγευμα, για περίπου μισή ώρα, και έχει υψηλό ηθικό», είπε αρχικά ο Μίλερ.

«Μάλιστα, ο πρόεδρος μού είπε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι θα νικήσει τον κορωνοϊό, ότι ως έθνος θα νικήσουμε τον κορωνοϊό, και ότι η εκστρατεία μας θα νικήσει τον κορωνοϊό. Και μου είπε ότι μόλις βγει από το νοσοκομείο, θα τεθεί ξανά επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας», συμπλήρωσε ο Μίλερ.

«Τον άκουσα αρκετά ζωηρό, αλλά μου είπε και κάτι ακόμα το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό», είπε επίσης ο Μίλερ, και εξήγησε: «Και αυτό που είπε ο πρόεδρος ήταν να είμαστε προσεκτικοί, θυμίζοντας στους συμπολίτες μας να πλένουν τα χέρια τους, να χρησιμοποιούν αντισηπτικό, αλλά και να βεβαιώνονται ότι εάν δεν μπορούν να τηρούν τις αποστάσεις, να φορούν μάσκα. Και θεωρώ ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες της χώρας».

Προβάδισμα 10 μονάδων του Μπάιντεν στις δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα δέκα μονάδων καταγράφει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έναντι του αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos που διεξήχθη στις 2 και 3 Οκτωβρίου.

Πρόκειται ουσιαστικά για την μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί μέσα σε έναν μήνα.

Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση απάντησαν και σε ερωτήσεις σχετικές με την ασθένεια του Τραμπ, με πέντε στους δέκα Ρεπουμπλικάνους και το 65% των Αμερικανών να δηλώνουν ότι ο πρόεδρος θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον κορωνοϊό εάν είχε πάρει την πανδημία περισσότερο στα σοβαρά.

Επίσης, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 34% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ο Τραμπ λέει την αλήθεια για τον κορωνοϊό.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το χρονικό διαστημα 2-3 Οκτωβρίου και καταγράφει ότι μεταξύ εκείνων που αναμένεται να ψηφίσουν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, το 51% θα υποστηρίξει τον Μπάιντεν, ενώ το 41% τον. Τραμπ. Ένα άλλο 4% επέλεξε έναν υποψήφιο άλλου κόμματος και ένα άλλο 4% δήλωσε αναποφάσιστο.

Το πλεονέκτημα των 10 πόντων του Μπάιντεν έναντι του Τραμπ είναι από 1 έως 2 μονάδες υψηλότερο από τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις, αν και βρίσκεται εντός του ορίου του στατιστικού λάθους.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί εξακολουθούν να ανησυχούν για τον ιό και η δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 65%, ανάμεσά τους οι 9 στους 10 Δημοκρατικούς και 5 στους 10 Ρεπουμπλικάνους, συμφώνησαν ότι «αν ο Πρόεδρος Τραμπ είχε λάβει σοβαρότερα την πανδημία, πιθανότατα δεν θα είχε νοσήσει».

Το 67% των Αμερικανών θέλουν να σταματήσουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις, ενώ το 59% πιστεύουν ότι τα προεδρικά debates θα πρέπει να αναβληθούν έως ότου ο Τραμπ ανακάμψει από τον κορωνοϊό.

«Η πραγματική δοκιμασία θα είναι οι επόμενες μέρες», λέει ο Τραμπ

Νωρίτερα, σε ένα 4λεπτο μίνι διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι νιώθει πολύ καλύτερα από όταν εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reedκαθώς αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Θα επιστρέψω σύντομα» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος μεταξύ άλλων σε νέο βίντεο που ανήρτησε στο Twitter. Ωστόσο ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι «η πραγματική δοκιμασία».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr