Home Greek News 5η Φάλαγγα: Τα ellinika hoaxes συνεργάζονται με Άγκυρα, στηρίζουν Αζέρους & «διαψεύδουν» Αρμένιους!

5η Φάλαγγα: Τα ellinika hoaxes συνεργάζονται με Άγκυρα, στηρίζουν Αζέρους & «διαψεύδουν» Αρμένιους!

by _
0 comment 191 views

5η Φάλαγγα: Τα ellinika hoaxes συνεργάζονται με Άγκυρα, στηρίζουν Αζέρους & «διαψεύδουν» Αρμένιους!


Στους απατεώνες και παραχαράκτες των ειδήσεων και τους ξένους αφεντάδες που υπηρετούν τα ellinika hoaxes, έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν κι εμείς και άλλες μεγάλες ιστοσελίδες. Όπως και στην κάλυψη (για να μην πούμε χρηματοδότηση) που τους παρέχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Aλλά το ότι εργάζονται για την Άγκυρα, μόλις τώρα αποκαλύπτεται.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι εν ενεργεία στρατιωτικό στέλεχος (Πολεμική Αεροπορία), αλλά και αστυνομικός (!) ήταν στην συντακτική τους ομάδα, μαζί με τον «πρεσβευτή της κυβέρνησης σε διεθνείς οργανισμούς για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού» και πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του Γιώργου Α.Παπανδρέου (φοβερές συμπτώσεις, ε;), καθηγητή Ηλία Μόσιαλο.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι εργάζονται και από την Τουρκία κατά ελληνικών ιστοσελίδων,

Και πριν συνεχίσουμε με τον απατεώνες και πράκτορες της Άγκυρας, (300.000 ευρώ η αμοιβή τους κάθε χρόνο από την ΕΕ για να προκαλούν οικονομική ζημία σε ιστοσελίδες που δεν είναι αρεστές στις Βρυξέλλες και την κυβέρνηση με τις ως επί το πλείστον, συκοφαντίες τους) ας δούμε πώς ξανακτύπησαν: Έβγαλαν fake news το συγκλονιστικό βίντεο του Αρμένιου μαχητή που δίνει αναφορά εν μέσω νεκρών συμπατριωτών του.

Και λένε ότι είναι από… ταινία!

Μια σκηνή αυτής της ταινίας που δεν έχει καμία σχέση, ούτε ως φωτογραφία, με το βίντεο που έδωσαν οι Αρμένιοι στην δημοσιότητα, με κλασικό απουσία της αρμενικής σημαίας που φαίνεται στην ταινία. Απλά υπάρχει ένα μικρόφωνο, από αυτά που καταγράφουν δηλώσεις από μακριά, επάνω από τον Αρμένιο αξιωματικό. Εννοείται ότι έτσι γίνεται η καταγραφή ενός ρεπορτάζ.

Το κείμενο υπογράφεται από κάποια «Αναστασία Κοτσανίδου» (αν είναι υπαρκτό πρόσωπο).

Ας δούμε το συγκλονιστικό βίντεο και μετά την ταινία για να καταλάβουμε τι εννοούμε.

Στο μεταξύ τα ellinika hoaxes είναι γεμάτα από διαψεύσεις αρμενικών βίντεο. Ο αζερικός αγωγός TAP, οι Τούρκοι και οι κυβερνητικοί εμπλεκόμενοι σε αυτόν, όντως έχουν πλημμυρίσει με χρήμα την ελληνικά αγορά του διαδικτύου…

Πριν λίγο διέψευσαν και μία άλλη δημοσίευση από το protothema.gr επικαλούμενο το… τουρκικό teyit.org! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτε: Στην σελίδα τους τους ξέφυγε ότι εργάζονται για να υπονομεύουν ελληνικές ιστοσελίδες στο facebook από την… Τουρκία!

Αφού τους επιτρέπουν να παίζουν τον ρόλο της 5ης φάλαγγας των Τούρκων, μια χαρά κάνουν και μαζεύουν εκατομμύρια…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε κι εδώ στο zougla.gr την δράση των πρακτόρων της Άγκυρας.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr